Co dělat, když to v milování skřípe? Použijte mazaný trik!

Kdo by nechtěl znovu zažít vášeň, kterou cítil v začátcích vztahu!? Vrátit čas i romantické chvíle ale není těžké! I po letech lze mít láskyplný vztah jako tenkrát! Nevěříte? My známe recept na osvěžení!

Co je to vlastně romantika? Vzrušení, svěží, příjemné pocity z nově vznikající lásky, bláznovství, rafinovanost… Přesně to, co každý z nás prožívá v počátcích partnerského vztahu, kdy novému protějšku připisujeme kvality, které vytváří naše omámená představivost. Kéž by takové časy nikdy neskončily! Bohužel z většiny dlouhodobých svazků se romantika vytrácí stejně rychle jako bandita na útěku. Ale pozor! Stačí trocha snahy a poklad nám může být, minimálně zčásti, navrácen! Znovu můžeme zažít ty neopakovatelné pocity oddanosti blízké osobě a vychutnat si něžné chování vedoucí k uspokojujícímu sexuálnímu styku. Zdá se to jako sen? Věřte, že je to realita!

Příslib tajemna dráždí libido!

Vyvolání příjemné nálady jde ruku v ruce s uměním překvapovat. Exotické jídlo, návštěva výjimečné restaurace, výlet, tantrická masáž nebo rituál (jak si užít rozkoš při tantrickém sexu se můžete dočíst v našem miniseriálu Orgie podle tantry po 7 nocí: Sexuální radost bez hranic! a druhém dílu Tantra lásky: Další 4 noci rozkoše), nové, smyslné prádlo ledabyle vykukující zpoza oblečení, náhlý telefonát do práce, ve kterém mu sdělíte své „miluji tě“, malý soukromý striptýz…

Navzájem si na sebe udělejte více času, buďte ohleduplní, dotýkejte se. I držení za ruku nebo objetí může navodit tu správnou atmosféru - vyjádří vůči druhé osobě vaše pocity. Při milování taktéž zkuste něco nového, a to mimo ložnici a domov celkově. Zaměřte se na nová místa i zážitky, objevujte, co s vámi udělá podlehnutí nespoutané vášni na polní cestě, když děti hlídá babička. Je to na vás moc velká „odvazovka“? Věřte adrenalinu, to je mocné afrodiziakum!

Do vany? Koření!

Jako skvělou předehru uvolněného mazlení doma zvolte společnou koupel, do které vhoďte hrst oregana s povzbuzujícími účinky. A nebo? Muži mají zvlášť rádi, když se nad nimi jejich partnerka naklání, pohupuje svými přednostmi, ale zároveň se zaujetím pečuje o důkladné umytí jejich celého těla. Proč byste tím i vy nemohla svého milého překvapit? Zapalte svíčky, rozvoňte vonné oleje a bohatě partnera namydlete. Nechte ho, aby se díval na vaše ňadra, ale uhýbejte, kdyby se jich chtěl dotknout. Očistu pyje a jeho okolí si záměrně nechte až na konec!

Trik všech osudových žen

V ložnici na něj vytaste jednoduchý, ale výborný trik, který s ním zacloumá. Předem se mu nahlas chlubte, co s ním chcete dělat! Nebojte se podrobností, i  vás samotnou mohou vzrušit, jakmile je vyslovíte. Víte, v co se díky tomu proměníte? V éterickou bytost. Přesně takhle v jeho očích budete vypadat! Chlípná, ale romantická zároveň. Bez obalu mu dál říkejte, jak ho hodláte sát až do úplného vyvrcholení. Zvolte polohu, při které na vás uvidí, a umně jděte na věc. Nezapomeňte udržovat oční kontakt, který vás spolu ponese na vlnách souznění. Nebojte se být vynalézavá, oddejte se vzrušujícímu okamžiku, buďte paní situace!

TIP Bety: Připomeňte si také naše Hříšné desatero pro skvělý orální sex.

Nejsem sexuálně zdatná…

Ke svedení svého muže nemusíte být kurtizánou, ani vynikat speciálními dovednostmi, průzkumy jasně ukazují, že pánové si na svých partnerkách cení ochoty experimentovat, slabosti pro sexy oblečení a jemné vůně a hlavně vřelosti a občasné převzetí iniciativy, aby věděli, že jsou stále žádaní.

Pokud se tohle mužům nedostává, ani oni sami neprojeví moc zájmu věnovat se svým manželkám a partnerkám. Já osobně se často setkávám s názory žen typu: „A co muži kdy udělají pro nás? Proč se zrovna já mám snažit?“ Protože někdo ten první krok udělat musí. Pokud tedy opravdu chce se svým milostným a partnerským vztahem něco udělat. Romantika si žádá zájem a komunikaci, a to nejen v posteli. Sklízet ovoce nelze bez investice. Zapracujte tedy na romantice, pokud od vás odchází, a vraťte se zpátky v čase! Milování a sex se stanou radostí!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Valentýnské tousty

(20 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat