Jiskřivá extáze mimo ložnici: to je rychlovka!

Rychlovka. To slovo je chlípnost již samo o sobě. Protiklad pomalého, něžného a dlouhého milování založeném na předehře. V čem je její kouzlo? Okoření vztah, dá vale denní šedi a nudě a totálně ho vyvede z rovnováhy!

Pro mnoho partnerských dvojic milování představuje něco, co je citlivé a předem připravené – jako scénář telenovely. Ovšem do důvěrného vztahu spadá i spalující touha neplánovaného okamžiku, kdy se zahodí všechen stud, konvence i zásady, a jde se na věc. A to bez přípravy a zbytečného přemýšlení.

Lék na nefungující vztah

Pokud si říkáte, že to není nic pro vás, pravděpodobně jste něco podobného ještě ani nevyzkoušela. Všichni zkušení a výborní milenci a partneři vědí, že náhlá intimní přepadovka přináší mnohem víc než jen „užití si“ bez citu a něhy. Omyl! Občasná prudká rozkoš s vámi jako párem může pořádně zamávat na základě vzpomínek na „staré“ časy a znovuobjevení dávno vyhaslých pocitů. Není lepší chvíle na oprášení zážitků, které jste spolu s partnerem prožívala při čerstvě navázaném sexuálním vztahu, než je spontánní sex mimo ložnici!

Přistižena in flagranti? Jak vzrušující!

Ještě stále pochybujete o jeho výhodách? Pak vás možná dostane informace, že některé z žen dosahují orgasmu pouze a jen při rychlovkách, protože takový sex považují za nejlepší! (Neočekávaná vroucnost jim dovoluje podvolit se, podlehnout okamžiku, neřešit nějaké přípravy, oprošťuje je od plánování a vlivu hlavy). Ostatně riziko nebezpečí odhalení při činu se určitě bude líbit i vám!

Mazlení na poloveřejných místech jako jsou parky, výtahy, lesy, a zanedlouho i přírodní koupaliště a louky, doprovází dráždivý pocit chlípného darebáctví. Nevšední polohy, nové pocity, vjemy a zážitky. A teď to všechno čeká i na vás! Vyhrňte sukni, rozepněte knoflíček. Nic víc!

Oblečená-neoblečená je nejvíc sexy

Při rychlém sexu bývá většinou jeden z partnerů částečně oblečen, což je velmi vzrušující. Mnoho mužů se nechává slyšet, že pro ně erotika a vzrušení znamená víc, když si s nimi mohou pohrát ve svých fantaziích, a to ještě předtím, než uvidí svoji partnerku zcela nahou. Takže žádné zbrklé odhalování! Pro spontánní sex se stačí „nenápadně“ pro něco ohnout, naklonit, odhalit nahé stehno – zkrátka jen naznačit, že je tu možnost užít si… Takový signál si už váš partner přebere po svém. Ale pokud ho opravdu chcete dostat do kolen, ujměte se iniciativy a řekněte si o sex jako první! Jelikož je většinou odpovědnost a milostný scénář na něm, uvítá změnu a získá pocit, že po něm stále a vroucně toužíte! Tak už mu rozepněte kalhoty a ukažte, jaká naléhavost může ženu posednout!

Není třeba mít obavy, že se váš klín v mžiku nepřipraví na samotný akt, když mu to normálně trvá minuty. Pokud na milování dostanete chuť, můžete si být jistá, že se zvlhčení dostaví s lusknutím prstů. Nejvíc sexy nástroj v těle je totiž mozek. A ten když se naladí, vydá „lubrikační rozkaz“ tam dolů. (Pomůcky si tedy opravdu nechte doma.)

Ty nej intimní zážitky tvoří okamžik

Takže, čeká vás v nejbližší době nějaká gril party? Večírek? Rodinná oslava? Vydejte se s partnerem hledat „kečup“ do spíže! A obnovte a posilte vaše společné milostné pouto o nový zážitek, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Mnoho mužů i žen se k takovým chvílím vrací ve svých vzpomínkách po celý život. Funguje to jako podpis, autogram, který mu načmáráte do památníku.

Časem si mezi sebou vytvoříte i vlastní šifrovací kód, kterým partnerovi dáte najevo svolnost ke chlípnostem během jízdy autem nebo společenské akce. Věřte, že jestli chcete svému muži ukázat, že o něj stojíte, je to ten nejlepší důkaz!
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Cibulačka

(1 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat