7 věcí, které muži nikdy nepochopí

22.07.2010 | Sex a vztahy

Nemá cenu donekonečna zdůrazňovat, jak rozdílní ženy a muži jsou. Jen je potřeba si některé věci uvědomovat, a předejít tak zbytečným konfliktům. Tady je sedm věcí, které my ženy děláme a muži je přinejmenším nechápou, většinou je ale přivádějí k šílenství.

Plánování

Ženy dokážou myslet několik dní dopředu. A dělají to neustále. Ráno u snídaně, po cestě do práce ve sprše, u sexu… Vše plánují do nejmenších detailů a podrobnosti si zapisují do diáře. Co, kdo, kdy, kde, jak a proč a pořád a pořád dokola.

Jakmile dojde k nenadálé změně na poslední chvíli, je zle. Muži prostě nechápou, že když naplánujete odjezd na druhou odpoledne není jedno, že přijedou domů z práce ve čtyři. Nedělají to schválně, prostě to mají nastavené jinak a nechápou, v čem je problém, když vyjedete o pár hodin později. Co na tom, že třeba na dovolenou dorazíte o půlnoci.

Hloubkové analýzy

Rozebírání všeho do nejmenších podrobností a znovu a znovu. To dokážou ženy, když se jich sejde několik. Důvodem jejich setkávání ale není pomlouvat muže, jak si oni myslí, ale probrat své pocity, situace, potřeby… prostě vše, co nemůžete probrat se svým partnerem.

Takové dýchánky raději uspořádejte mimo domov nebo v den, kdy bude partner s kamarády na fotbale. Jinak budete neustále poslouchat vzdychání, jak se můžete bavit pořád dokola o tomtéž a partner pak bude vaše setkání označovat za slepičí seance. Jim totiž jen stačí říct základní fakta a pouze jednou. Nic jiného nepotřebují a především je to pak šíleně obtěžuje.

Ženská komunikace

Prosím tě, o čem se se Zuzkou dokážeš hodinu denně po telefonu bavit? Je vám tato otázka povědomá? Chlapům stačí minutový hovor, kde a v kolik se sejdou a basta. Ženy potřebují probrat všechny zážitky z celého dne, co kdo řekl, udělal, co to mohlo znamenat… Vše potřebují probrat. A muži zrovna nejsou nadšení a nechápou, že když přijdete z práce, potřebujete si popovídat o tom, co vám kolegyně v práci zase řekla a co šéf… A tak proto mají ženy kamarádky a neobtěžují tím své partnery, ale nečekejte, že to partner někdy pochopí.

Předmenstruační syndrom

Nemáte náladu, jste sama sobě protivná a házíte na všechny nenávistné pohledy? Nejjednodušší je svou „náladičku“ svést na předmenstruační syndrom. Muži tomu nerozumějí a spousty chlapských vtipů jim dává za pravdu, že něco takového opravdu existuje. Je fakt, že hormonální změny v ženském těle nejsou maličkost. Výkyvy nálad, smutek, vztek, to vše je vlivem hormonálních změn možné. Jenže chlapi tohle nemají a nikdy to nemůžou pochopit, stejně tak, jako bílení ledničky a střídání sladkého, slaného a kyselého před menstruací.

Nakupování

Tak toto je nejtěžší kalibr. Jsou samozřejmě i muži, kteří rádi nakupují, ale je jich opravdu málo. Možná tak nový mobil či notebook, ale rozhodně ne novou košili, boty, nedej Bože, jídlo na víkend. Ženy se prostě nákupem oblečení rády odreagují, zvláště pokud jsou slevy a podaří se vám udělat nějaký vhodný nákup.

Ovšem muži pak žijí v omylu, že vás pak baví i běhat sem tam pro hypermarketu a nakupovat salámy chleba a máslo. To už žádná zábava není. Oni to ale nerozlišují. Prostě ráda nakupujete a basta.

Pláč

Pozor, toto je pro muže přímo noční můra. Mnoho z nich přiznalo, že ženský pláč nenávidí. Neví, co si počít a mají pocit, že cokoli udělají, váš stav jen zhorší. Nechápou, že někdy jde jen o uvolnění nahromaděných emocí či reakci na bezvýchodnou situaci, nikoli vyděračskou metodu. I když…

Nechuť k sexu

Děti ještě nespí, nejste osprchovaná, bolí vás hlava, jste unavená… To vše jsou důvody k tomu, proč prostě na sex nemáte chuť. V tom jsou muži rozdílní, jim je jedno, že si za zdí hrají děti, nebo byli celý den v práci. Prostě teď mají chuť na sex a hotovo. Nechtějí čekat až na vhodnou chvíli. A pokud nechcete hned, tak se přinejmenším naštvou a večer už máte smůlu. „Já jsem chtěl odpoledne a tys nechtěla, teď zase nechci já. Tak asi tak."

Zdroj: www.wanda.sk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat