6 situací, ve kterých mají muži z ženy strach

27.08.2010 | Sex a vztahy

Neřeknou to přímo. Jen se začnou nenápadně oddalovat. Některé ženy si myslí, že je to prostě proto, že jsou to jen chlapi, neschopní monogamního vztahu. Jenže za mnohými nevěrami a rozpady manželství stojí „obyčejný“ mužský strach.

Tady je 6 situací, které muže znejisťují a ve kterých z vás mají strach:

Když vyděláváte víc než on

Ano, je to tak a je to nepříjemné téma: peníze. Muž se cítí mužem, když domů hrdě přinese do společného rozpočtu mnohem větší částku než žena. Opačná situace ho znejistí a má strach, že jej třeba budete považovat za neschopného, nebo že jej vyměníte za solventnější model. Bohaté, schopné a úspěšné ženy to mají při hledání toho pravého opravdu těžké.

Když se podobáte jeho matce

Muž potřebuje partnerku a milenku, nedělejte mu matku. Muž nechce, abyste ho stále napomínala, že neuklidil talíř ze stolu, že by se měl osprchovat a uklidit si své věci. Nechce být vychováván, chce být obdivován a milován. Jinak dostanou strach, že jsou zase pod něčím drobnohledem a ztrácejí svoji svobodu. Často to končí jejich odchodem za jinou ženou, milenkou, která mu dá pocítit, že je opravdový muž.

Když jste chytřejší a vzdělanější

Muži se bojí, když oni svůj titul sotva obhájili a vy jich už máte několik před i za jménem. Bojí se, že si spolu nebudete mít o čem povídat, že nenajdou ta správná slova, správné argumenty a vy budete mít pravdu. Nechtějí s vámi vést intelektuální debaty, bojí se, že v nich s vámi prohrají.

Když moc rozhazujete

Kabelka, svetřík, botičky, prstýnek, kosmetika, kadeřník… za všechny tyto „drobnosti“ jste byla vždy zvyklá utrácet, ale jakmile žijete s mužem, začne to být problém. Musíte si vymýšlet, že tuhle košili už jste měla dávno, kabelka byla ve slevě… Pokud budete utrácet peníze plnými hrstmi, dostane strach a vezme zpátečku. Dostanou strach, že nedokážete hospodařit a že jste pro teplo rodinného krbu ohrožení.

Když máte větší potřebu sexu

Řeknete si každý večer bez okolků o sex, protože na něj máte prostě chuť? Tak pozor, muž se vám začne vyhýbat. To on má být tím iniciátorem, tím dobyvatelem a především nadsamcem. Jinak dostanou strach, že vás prostě neuspokojují, a proto si o sex musíte říkat.

Když do vztahu taháte předchozí partnery

Neodpoutala jste se od minulého partnera, který byl dokonalý a úžasný? Stále jej taháte do toho současného vztahu? Strach muže, že není ten nejlepší, prostě Pan Božský, ho od vás zaručeně odežene. Na jejich obranu, kdo by se chtěl spokojit se stříbrnou, nedej bože bronzovou příčkou.

Zdroj: wanda.sk







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat