Horoskop na říjen. Pro všechna znamení ZDARMA

01.10.2010 | Zajímavosti

Raci získali jistotu, že jejich zázemí stojí na stabilních nohou. Váhy by si měly užívat hojnost materiálních darů. Kozorozi touží po jistotě ve vztahu a tu nyní mohou získat díky Venuši ve Štíru. Vodnářům po celý měsíc Venuše kazí milostné plány. A co čeká další znamení?

Beran ( 21.3. - 20.4. )
Láska a sex
Venuše se po celý měsíc nachází ve znamení Štíra. Jste známí tím, že projevujete jasně své citové potřeby a Vaše erotické signály bývají také snadno čitelné. Ale v říjnu Vám může dělat potíže ukázat partnerovi své nitro. Venuše ve Štíru Vám neumožňuje přirozeně se projevovat a vhání do vztahu nejistotu a žárlivost.
Domov a rodina
Do 23. října stojí Slunce ve Vahách, veškerá životní partnerství, ať už přátelská, obchodní nebo rodinná by se mohla začít více oživovat zejména na společenských oslavách. Saturn stojí také ve Vahách a vyžaduje vytyčení nějakých pravidel v těchto společenských vztazích. Například se začněte setkávat pravidelně v určitém intervalu. Starší ročníky Vás názorově začínají hodně ovlivňovat.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Býk
( 21.4. - 21.5. )
Láska a sex
Už druhý měsíc se Vaším partnerským domem horoskopu pohybuje Venuše, přihrává energii spíše Vašemu partnerovi. Pokud má Váš protějšek planety ve Štíru, bude nyní jeho libido pod vlivem plodné a sexuálně chtivé Venuše ve Štíru. Do 3. října je možné s ním hovořit otevřeně a logicky argumentovat. Poté se Merkur přesouvá do Vah a strhne Vaší pozornost pracovním směrem.
Domov a rodina
Doma může být dusno, pokud nedoceníte partnerovu sexuální dychtivost. On Vám může mít za zlé, že myslíte více na své pracovní partnery než na něho. Slunce stojí do 23. října ve Vahách a ozařuje odtud Vaše kariérní záměry. Vlivní lidé, příjemní a spravedliví, které poznáte skrz práci, mohou projít Vaším obývacím pokojem.
   
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

TIP Bety: Nechte si vyložit karty nebo sestavit horoskop od našich kartářek a astroložek

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Láska a sex
Merkur - Váš patron se nachází od 3. října ve Vahách, odkud Vám umožňuje mluvit v krásných větách o své drahé polovičce. Obecná atmosféra je v říjnu velice ovlivněná Marsem a Venuší, kteří společně stojí ve Štíru a přejí eroticky zaměřeným dvojicím. Pokud máte další planety ve svém horoskopu ve Štíru, je pravděpodobné, že doma oživíte vášeň v intimních chvílích. Typických Blíženců se ale tyto konstelace netýkají a žijí klidně bez dramatických výkyvů.
Domov a rodina
Základem poklidné a stabilní domácnosti je otevřená komunikace. Merkur Vám přeje mluvit od 3. října o všem, co se týká bydlení, právních smluv, předmanželských dohod, svatby, partnerského obchodování a změny vzhledu. Dále Vám do 23. příznivě svítí Slunce ze spravedlivého znamení Vah a posiluje úspěšnost rozumně se domluvit a najít oboustranně výhodné kompromisy.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Láska a sex
Po citové stránce je Vám nakloněna Venuše ve Štíru. Můžete získat jistotu, že Vás protějšek vnímá do hloubky a má Vás rád. Raci patří mezi náruživá znamení, ale často o své lásce jen sní a fantazírují, do 28. je možnost naklonit si nedostižný idol na svou stranu i v realitě. Do 3. října a pak opět po 20. je vhodná doba pro veřejné vyznání se z citů.
Domov a rodina
Získali jste jistotu, že Vaše zázemí stojí na stabilních nohou. Byli jste známí jako romantici, ale v tomto měsíci ukazujete naplno také své ekonomické schopnosti, pro které si Vás Vaše rodina bude Vážit mnohem komplexněji.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Máte problém, který chce probrat s astroložkou nebo kartářkou? Obraťte se s dotazem na naše poradkyně!

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Láska a sex
Vaše vztahy se dostávají do patových situací. Máte potřebu ukázat, že jste schopni zvládnout každou náročnější situaci, ale zřejmě se Vám bohužel nedaří svého partnera naladit na stejnou vlnu. Silné konstelace ve znamení Štíra ve Vás vyvolávají agresi a sklon k hádavosti, když už nevíte kudy kam.
Domov a rodina
Vaše rodinná atmosféra je už několik týdnů napjatá. Způsobuje to vliv Venuše, která Vás neúnavně spolu s Marsem nutí zabývat se nepříjemnými existenčními tématy. Rodinná dědictví, společné finance, otázky kolem placení pojistek a k tomu žárlivé myšlenky a nedostatek obdivu Vás vrhávají do chmur a vnitřní podrážděnosti. To platí jen pro typické Lvi, pokud máte některé planety svého horoskopu ve vodním živlu, dostanete se v lednu přes náročné období k prohloubení partnerské důvěry.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Láska a sex
Do 3. října máte možnost se snadno a s kladnou odezvou vypovídat ze svých citových nejistot. Do 20. října Vám Merkur přechází do znamení Vah, odkud se bude snažit přetáhnout Vaší pozornost na materiální možnosti Vašeho vztahu. Venuše ve Štíru umožňuje, abyste se sexuálně vnímali naplnění a žádoucí po celý měsíc. Po 20. říjnu se Merkur přemístí do Štíra a Vy se opět můžete cítit jako Ryba ve vodě, hlavně kvůli dostatku témat, která máte s partnerem společná.
Domov a rodina
Zájem o duchovní hodnoty se v této době zvyšuje. Silné štíří konstelace tomu napomáhají, kupte sobě nebo svým blízkým kvalitní literaturu s náboženskou tématikou a uděláte tím sobě i druhým radost. Venuše ve Štíru může prolomit Vaše určité zábrany v intimní oblasti a ze spořádané Panny se večer po práci může stát vášnivá koketa.

Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Láska a sex
V srpnu a začátkem září se Vám o štěstí v lásce starala Venuše, nyní se Vám pokouší zmnožit finance. Užívejte si s partnerem hojnost materiálních darů. Od 3. do 20. října Vám Merkur usnadňuje debaty ohledně společného bydlení nebo majetkového uspořádání. Venuše stojí ve Štíru a chce po Vás, abyste dávali najevo jasná stanoviska a hlavně přesvědčili partnera o své naprosté věrnosti.
Domov a rodina
Vahám začíná náročné období, kdy Vaším znamením prochází několik měsíců až do příštího roku obávaný Saturn. Jeho vliv je pozvolný, ale zásadní. Donutí Vás opustit zázemí, pokud Vám dlouhodobě nevyhovovalo. Jistě nebudete jednat zbrkle, ale s rozvahou a s rozumem v hrsti. Ty Váhy, které bydliště po zralé úvaze neopustí, posílí svůj vztah a začnou přemýšlet nad zkrášlením nebo rekonstrukcí svého domova.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Láska a sex
Po celý měsíc stojí Venuše - planeta lásky - ve Vašem znamení. Jste v milostných chvílích ve svém živlu, nezadaní Štíři mají velmi přející atmosféru k navázání nového vztahu. Jen kolem 8. října si dejte pozor, Venuše se dostává do zpětného chodu a může způsobit dočasnou změnu v partnerských postojích.
Domov a rodina
Vaše zázemí je v naprostém pořádku, jen jste ohroženi třemi planetami, které svítí z Vašeho znamení Štíra a vnucují Vám šťouravé myšlenky ohledně nevěry. Nenechte se pohltit svou bujnou fantazií a netrapte partnera ani rodinu nesmyslně jedovatými poznámkami a nedůvěřivými dotazy. Neptun Vám říká, abyste si zkontrolovali střechu a zamezili prosakování vody.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a týdenní horoskopy na Bety.cz

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Láska a sex
Venuše je po celý měsíc ve Štíru a přeje případným tajným láskám. Vaše fantazie je zčeřená a Vy můžete snít více než je zdrávo. Pro naplnění svých tužeb dostanete šanci od 28., kdy Vám Mars dá odvahu k průbojnému vystupování. Komunikace by u stálých partnerstvích měla plynout hladce díky Merkuru, který se mezi 3. až 20. zdržuje v upovídaných a intelektuálně laděných Vahách.
Domov a rodina
Do 23. Vám elán dodává Slunce ze znamení Vah, je ideální doba vzpomenout si na staré kamarády a oživit s nimi vztahy. Váhovské síly usnadňují práci těm, kteří se věnují estetickým oborům, přestavbám domů nebo stěhování.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Láska a sex
Kozorozi touží po jistotě ve vztahu a tu nyní mohou získat díky Venuši ve Štíru. Ta stojí ve Vašem domě přátel, je proto možné, že u nezadaných vznikne láska z původně kamarádské vazby. Jediná potíž bude s organizací času, který chcete stejným dílem rozvrhnout mezi rodinu a práci. Ženy Kozorožky mohou po celý měsíc zaznamenat zvýšený zájem opačného pohlaví. Asi je to tím, že obecná atmosféra přeje kráse, která vychází z hloubky poctivé povahy a nedbá pozlátek.
Domov a rodina
Doma by měla panovat příjemná atmosféra, přeje Vám sexuálně a esteticky zaměřená Venuše a Mars Vás hřeje v pracovní oblasti. Víte, že na veškeré výdaje vyděláte. Jen Merkur, který ukazuje na úspěšnost prosadit svou myšlenku, je v nepříznivém znamení. Pokud se budete vyjadřovat v krásných větách a pokusíte se dbát na dostatek diplomacie, bude u Vás doma klid a pohoda.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Láska a sex
Po celý měsíc Vám Venuše kazí milostné plány. Přeje spíše introvertním Štírům než přátelským lidem jako jste Vy. Pokud patříte mezi typické Vodnáře, věřte, že procházíte náročným obdobím, ve kterém Vám možná partner nebo partnerka vyčte, že se málo zajímáte o jeho nebo její nejhlubší přání a touhy.
Domov a rodina
Vaše rodina po Vás bude žádat větší zniternění citů, nebude stačit, že jste milí a usměvaví. Pokuste se zajímat o potíže ostatních členů rodiny do podrobna. V dlouhodobých partnerstvích se možná ukáží rozdílnosti v pohledu na sexualitu. Mladé rodiny budou zřejmě řešit, jak dopřát Vodnáři dostatek soukromí a zároveň ho zapojit do rodinného života s dětmi.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE   

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Láska a sex
V říjnu se na Vás usmívá blahodárná Venuše ze znamení Štíra. Krášlí Vás nadále i velkorysý Jupiter. V lásce by se typickým Rybám mělo dařit, nezadaní se mohou lehčeji seznámit s favoritem svého srdce. Dlouhodobě Vás v první polovině roku trápil Saturn, ale to už je minulostí. Nyní asi ucítíte, jak je Váš vztah pevný a partner zcela věrný.
Domov a rodina
Pokud Vám doma něco nevychází, pokuste se nahlas prosadit svůj pohled na věc. Tentokráte budete vyslyšeni a rodina docení ráznost Vašeho projevu. Hvězdy jsou Vám naklonění pro velkorysé přestavby, investice nebo náročnější změny, které dlouhodobě odsouváte.
     
Výklad k oblasti Finance a kariéra najdete ZDE  

Chcete vědět, co dalšího pro vás hvězdy na říjen přichystaly?  Více vám prozradí astroložka Anna, která pro vás horoskop  připravila.

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

88 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
140 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat