Madonna: Sexy dračice i vrásčitá baba

Když ji vidíte zpívat a tančit na pódiu, jen stěží uvěříte, že jí před pár dny bylo 52 let. Má pevné a sexy tělo, ale ne vždy vypadá jako dračice. Někdy jako obyčejná, strhaná ženská.

Její vystoupení je vždy neuvěřitelná show. Vše má do detailu propracované, vystřídá desítky kostýmů. Je v nich vždy sexy, a to nejen proto, že více odhalují, než skrývají. Tělo si udržuje přísnou životosprávou a především každodenním, několikahodinovým cvičením. Je posedlá myšlenku, že má tlustá stehna, proto se denně mučí v posilovně a je samý sval.

V osmdesátých letech na sebe upozorňovala nejen extravagantními kostýmy, ale především svou neskrývanou promiskuitou. Její postelí prošlo nespočet mužů, ale i žen.

TIP Bety: Fotky hvězd Sexu ve městě: plastiky, vrásky... Neuvěříte, že to jsou ony!

Čas ale zastavit nelze, a proto Madonna nikam nejede bez svého stylisty, který jí připravuje omlazující krémy a kúry. Když si ale vyrazí bez dokonalého nalíčení, vypadá jako obyčejná padesátnice. Po sexy dračici není ani vidu ani slechu.

Na jejím těle nezanechaly stopu ani dva porody. Má dceru Lourdes a syna Rocca. K dokonalému tělu jí určitě pomáhá i její životní styl; je vyznavačkou náboženství kabala a pravidelně cvičí jógu.  A v neposlední řadě¬; její zajíček je třiadvacetiletý temperamentní Brazilec a model a DJ Jesus Luz.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat