Celebrity bez make-upu. Nenalíčená pravda

24.06.2010 | Osobnosti

Jsou krásné, dokonale nalíčené a upravené a neskutečně sexy. Přejete si vypadat jako ony. Tak vypadají celebrity na stříbrném plátně. Jenže i ony se občas nechají nachytat všudypřítomnými fotografy bez make-upu. Podívejte se, jak vypadají.

Ať už je jim třicet či padesát, jsou prostě krásné. Dokonalý účes, líčení, všechny vypadají mnohem mladší, než ve skutečnosti jsou.

Pravda, často k tomu přispějí i plastičtí chirurgové, ale i tak si při pohledu na ně říkáte „Jak to, že je stejně stará jako já, a vypadá mnohem lépe?“

Chyba lávky, nevypadají. Jen vy nemáte kolem sebe tým stylistů, kteří dokážou téměř nemožné. Kruhy pod očima, pupínky na tváři či vrásky? Žádný problém, pár kosmetických triků a zázrak je na světě.

Z utahané, rozcuchané a pobledlé čtyřicítky je okouzlující žena, které by nikdo nehádal víc, než třicet. Jenže pak se stane, že hvězdy fotografové vyfotí jen tak, jak si „odskočily od plotny“, a vás by určitě nenapadlo, že tohle je Halle Berry, Brooke Shields, Heidi Klum či Courtney Cox.

Je to tak uklidňující. I ony si občas zajdou na nákup či s košem jen tak, v teplákách, rozcuchané a nenalíčené. Tak se podívejte do galerie, že i ony nemají vždy hvězdný den.

TIP Bety: Podívejte se také na Plastiky slavných - i takhle můžete dopadnout nebo na Fotky hvězd Sexu ve městě: plastiky, vrásky... neuvěříte, že jsou to ony







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Langoše

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat