Jaký bude otec? Zjistěte to podle slunečního znamení

16.07.2010 | Zajímavosti

Každý otec je pro svoje děti nenahraditelný. Je jejich prvním vzorem muže a jeho výchova a názory provázejí rodinu celý život.

Ženy si podvědomě podle svých otců vybírají životního partnera, buď si hledají jeho klon, nebo se podobnému stvoření na míle vyhýbají. Rodinné, partnerské, přátelské vztahy jsou tak muži-otci ovlivňovány více, než by se zdálo.

Hvězdy vám poradí, jak a proč se jako otcové cítí, jak se chovájí ke svému okolí, a co můžou nebo nemůžou kvůli své vrozené povaze změnit. Pokud chcete vědět víc, zavolejte našim astroporadcům.


Beran ( 21.3. - 20.4. )
Své děti miluje celou svou bytostí – duší i tělem a chce pro ně to nejlepší. Předává jim svou vnitřní sílu, sebejistotu a pevnou vůli. Pozor ale na situace, kdy na ně přenáší svůj vlastní strach ze selhání a žádá od nich nemožné. K drobným neshodám může docházet s jemnými až přecitlivělými dětmi ve vodních znameních. Přitom právě ve chvílích, kdy si silně prosazuje svou, by neuškodila trocha empatie a pochopení. Uvidí, jak pookřejí a k cíli se probojuje společně. 

Býk ( 21.4. - 21.5. )
Pro svoje děti dokáže hodně obětovat a jsou pro něj smyslem života. Je k nim vlídný, trpělivý a dokáže se společně s nimi radovat ze života. Je pro něj důležité zajistit jim materiální i citové bezpečí. Menší komplikace mohou nastat, když děti začnou dospívat. Ve chvíli, kdy nekriticky nepřijímají vše, co jim poskytuje a nesouhlasí s ním, se cítí zbytečně dotčeni. Když jim nechá volnost a možnost, aby si prosadili vlastní názor, a to hlavně Lvům a Beranům, budou si ho opravdu vážit.

Blíženci ( 22.5. - 21.6. )
Svoje děti vychovává k tomu, aby se dokázaly dobře orientovat ve všech složitých situacích života. A spoléhaly na svůj rozum a intuici. Tráví s nimi hodně času a ukazuje jim nejrůznější oblasti lidského vědění, kterými se mohou zabývat. Jediné úskalí vztahů je skryto v tom, že je sám často zaneprázdněný a nevidí varovné signály ve chvíli, kdy se vaše děti něčím trápí. Měl by jim naslouchat a nechat je, aby se mu svěřily, nakonec tak vždycky všechny problémy a obavy společně vyřeší.

Máte problém, který chcete probrat s astrologem nebo kartářem? Obraťte se s dotazem na naše poradce!

Rak ( 22.6. - 22.7. )
Je citlivý, starostlivý, pečlivý a vnímavý otec. O svoje děti se hodně bojí. A občas je svými přehnanými obavami dokáže trochu vystrašit, na druhou stranu se na něj mohou s čímkoliv obrátit. Ve všem, pro co se rozhodnou je podporuje, blízký je mu především umělecký nebo duchovní směr. Snaží se je také ochránit před všemi negativními vlivy vnějšího světa, aby se měly jako v bavlnce. Nic ale nemůže trvat věčně. Až povyrostou, měl by je pustit s důvěrou a láskou do života, rádi se k němu budou vracet.

Lev ( 23.7. - 22.8. )
Rád prosazuje své představy ve výchově a někdy možná staví svým dětem laťku příliš vysoko a zbytečně je stresuje. Není to potřeba, protože je přirozenou autoritou a děti k němu samy vzhlížejí. Nejlépe vychází s ohnivými znameními, které si také kladou vysoké cíle. Svoje potomky chrání a bojoval by za ně i za cenu vlastního života. Jeho děti jsou do dospělosti dobře vybaveny – s optimismem, silnou vůlí a sebejistotou překonávají všechny překážky, které by jim mohly bránit v úspěchu.

Panna ( 23.8. - 22.9. )
Jsou vzorní a pečliví otcové, svoje děti vychovávají důsledně, svědomitě a vždy se je snaží co nejlépe zaopatřit. Vymýšlí pro ně nejrůznější programy a aktivity, aby mohly využít všechen svůj volný čas k sebezdokonalování, někdy však na úkor osobní svobody. Přenáší na ně i svůj vztah k penězům, takže je učí šetrnosti a spořivosti. V důležitých životních situacích chce, aby byly upřímné, spravedlivé a poctivé. Z jeho moralizování občas nebudou děti nadšené, ale to důležité si určitě zapamatují po celý život.

Potřebujete podrobnější výklad? Sledujte denní a měsíční horoskopy na Bety.cz

Váhy ( 23.9. - 23.10. )
Snaží se o to, aby jeho vztah s dětmi byl co nejvíce harmonický. Vše s nimi raději řeší v klidu, mírnou, diplomatickou cestou. Jsou-li umělecky nadány, má s nimi neskutečnou trpělivost a až nemístně je podporuje. Vždycky je dokáže povzbudit a dodat jim sebevědomí i pocit, že nejsou na problémy samy. Protože děti neradi trestají a usměrňují, mohly by mít v dospělosti problémy s autoritami. Jinak jsou do života ale vybaveny dobrými komunikačními schopnostmi a uměním společenského bontonu.
 

Štír ( 24.10. - 22.11. )
Svoje děti bere velmi vážně a jedná s nimi jako s dospělými, sobě rovnými partnery. Jeho výchova je náročná, přísná, důsledná a autoritativní. Až z nich jde někdy strach. Dětem tak v některých situacích chybí větší citová náklonnost, pochopení, nadhled a smysl pro humor. Intelekt a vzdělání považuje za jednu z nejdůležitějších investic do života a proto děti vede k dobrým výsledkům a zdravé soutěživosti. V životě tuto vlastnost nejednou upotřebí, stejně jako rozvážnost a cit pro taktiku.

Střelec ( 23.11. - 21.12. )
Pro děti je víc kamarádem než otcem. Čím budou starší, tím víc si s nimi bude rozumět. Jeho otevřená, podnikavá povaha jim dává obrovskou volnost a pocit, že mohou dosáhnout čehokoliv. Ve chvílích, kdy s nimi nesouhlasí, mají potřebu děti okamžitě, bezmyšlenkovitě, někdy i nespravedlivě trestat, což někdy pociťují jako příkoří. Protože to ale otec vyvažuje optimismem a zdravým nadhledem, bouřky přecházejí rychle, nezanechávají hluboké rány a vaše děti se s radostí vrhají do dalších dobrodružství.


Kozoroh ( 22.12. - 20.1. )
Jako otec se ve všech okolností chová především rozumně a uvážlivě. Je přísný a nesmlouvavý. Po svých dětech vyžaduje disciplínu, pečlivost, řád a v neposlední řadě až nekritickou pravdomluvnost. Proto dětem asi nejvíce chybí pochopení, pohlazení a citová spontánnost. Když překoná svou tvrdohlavost a černobílé vidění světa, bude víc přátelský, vstřícný a benevolentní, tisíckrát mu to děti  oplatí. V dospělém věku děti potom jako už jeho rovnocenní partneři otcovy vrozené vlastnosti ocení.

Vodnář ( 21.1. - 20.2. )
Pro svoje děti je inspirativním, otevřeným a chápajícím rodičem, který je pro každou „špatnost“. Jeho fantazie, idealismus a originalita děti beze strachu pohání za nejrůznějšími zážitky a cíli. Občas by ale také potřebovaly cítit, že jsou vychovávány a svět má nějaké hranice, jinak by se mohly v některých situacích cítit ztraceně. Jeho nekonvenčnost a originalita je do života dobře vybavuje – tvůrčím talentem, odvahou, velkou vírou v sebe sama a schopností brát lidi takové, jací jsou, bez předsudků.

Ryby ( 21.2. - 20.3. )
Na dětech a rodině otcům Rybám velmi záleží. Jako otec je starostlivý a vnímavý. Jeho děti vyrůstají v silném citovém zázemí, jsou opečovávané a spokojené. Někdy ale možná až moc a spíše by potřebovaly pevnou ruku, která by je vedla k větší snaživosti a pracovitosti. Nedocenitelná je jeho empatie a pochopení pro různá dětská trápení a starosti. Děti tak nikdy nebudou mít pocit, že jsou na svoje problémy samy a jeho sny a představivost je vždycky utvrdí v tom, že svět je úžasné místo pro život.

Článek "Jaký bude otec podle slunečního znamení" si pro vás připravila naše astroložka Anna

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.


Láskyplně a diskrétně odpovím citlivé dotazy, na které se mě ptáte. Nesděluji však informace, které by žádný z nás vědět neměl, ani neříkám záležitosti, na které se klient přímo neptá. Věřím, že mohu každému z vás pomoci vést lepší a kvalitnější život. Těším se na vás na tel.: 906 70 50 30. Vaše Astroložka Anna







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat