Komentáře k článku

:-))) 07.10.2010

No nedivím se,když kojila jen 3měsíce/co to je.../ a má umělá prsa..,že má výstavní poprsí po kojení:-))...ještě aby kvalita ubyla na kráse:-))...a to,že nemá ani kilo navrch,tak je jasný,že se pořádně nenají nebo nejí vůbec...tak to u celebrit chodí...Tak to potom ano....

Renat :-))) 12.10.2010

Souhlasím to není žádné tajemství, máma která kojí jen 3 měsíce o krásná prsa přijít NEMŮŽE! Ale až její dítě vyroste a bude často nemocné pro špatnou imunitu a bude mít časté zlomeniny pro měkké kosti.... k čemu jí budou......tohle žádná pořádná máma neudělá aby své dítě kojila tak krátce a že prý neměla mléko ? no jasně protože kdo nechce kojit nebude mít ani mléko je to otázka psychiky.......chudák dítě.

:P 07.10.2010

souhlas))

Petr Turan 11.10.2010

Neni prvni, ani posledni.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat