FOTO: Jsou slavné a bohaté, ale ne štíhlé. Tady jsou jejich fotky!

Štíhlá rovná se úspěšná? Ne vždy! Dokonalé štíhlé tělo. Chcete-li být úspěšná, musíte být i štíhlá. To je diktát showbyznysu. Jsou však i výjimky.

Možná se stokrát snažily zhubnout, trápí se, že nemají ideální míry, možná je jim to jedno. Každopádně ze svých ne úplně ideálních proporcí udělaly přednost. U nás i v Hollywoodu existují celebrity, které nepřehlédnete.

Ať už je to Halina Pawlowská, zpěvačka Hanka Křížková, textařka Gábina Osvaldová, zpěvačka Leona Černá, slavná americká moderátorka Oprah Winfrey, herečka Kirstie Alley a další.

Vzpomeňte například na kultovní film Deník Bridget Jonesové a herečku Renée Zellweger. Byla krásná, i když neustále bojovala se svou váhou a sebevědomím, a jak jinak než s humorem sobě vlastním. Kdo ji pak viděl například v muzikálu Chicago, musel uznat, že je v něm sice krásně štíhlá, ale naprostá tuctovka. To, co ji dělalo zajímavou a charismatickou, byla právě ta kila navíc.

I slavný návrhář Karl Lagerfeld míval nadváhu, dnes tvrdí, že ženy, které mají velikost větší než 38, by se měly stydět. To se pak není čemu divit, že modelky umírají na anorexii a místo jídla si dávají kokain. Ne, neomlouváme přejídání a nadváhu, ale přece nemusejí být všechny ženy štíhlé a jako podle nějaké šablony. Jsou i muži, kterým se líbí baculaté ženy.
 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

63 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 26.4.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat