Nejvíc sexy těhotné celebrity. Toto jsou ony!

Těhotná žena je krásná. Myslí si to nejen ženy, ale i muži. Je to tím, že hormony těhotným mění vzhled, a navíc bujné těhotenské poprsí z nich dělá neodolatelné sexy svůdnice.

Podívejte se na fotografie těch, které své těhotenství zvládly nejlépe a mohou být právem označeny za nejšarmantnější nastávající maminky.

Modelka Simona Krainová (37)

Svého prvního potomka očekává spolu se svým manželem Karlem Vágnerem na konci listopadu. „Můj manžel Karel bude u všech těchto krásných momentů a doufám, že spolu budeme aspoň tisíc let, protože ho miluju a nedovedu si představit, že bych ho okradla o moment, kdy náš syn poprvé spatří světlo světa," plánuje nastávající maminka Simona.

Modelka Helena Houdová (30)

Ačkoli je už v šestém měsíci, žádné komplikace ji netrápí a „jiný stav“ si prý skvěle užívá. „Jsem naprosto spokojená. Být těhotná mě baví a nejvíce ze všeho asi ta velká prsa," prohlásila před časem při návštěvě Prahy Helena, která tráví většinu času v New Yorku, kde žije se svým manželem Omarem, se kterým vychovává ročního syna Dariena.

Vicemiss ČR 2003 Markéta Divišová (28)

Modelka se 5. června vdala na zámku Jemniště a se svým manželem Tomášem Fuxou čekají prvního potomka. Dítě by se mělo narodit v lednu příštího roku.

Supermodelka Eva Herzigová (37)

Supermodelka Eva Herzigová je těhotná s druhým dítětem. Česká rodačka už je ve čtvrtém měsíci gravidity a začíná se jí zvětšovat bříško. Že bude mít brzy druhého potomka svěřila tento týden při nakupování oblečků pro miminko. Svým blízkým přitom prozradila, že se druhého dítěte nemůže dočkat. Eva nedávno přiznala, že už jí tikají biologické hodiny a že chce svému tříletému synovi Georgovi neprodleně pořídit sourozence. Prvního potomka počala s italským milionářem Gregoriem Marsiajem.

Česká Miss roku 2007 Lucie Hadašová (23)

Lucii Hadašové se 15. září narodila v Praze dcera, jejímž otcem je hokejista Jaroslav Bednář. Ještě v těhotenství nafotila modelka sérii odvážných fotografií, kde své dokonalé křivky zakrývala jen prameny dlouhých vlasů.

Podívejte se do galerie na další sexy těhotné celebrity, které už mají své potomky na světě - Andrea Verešová, Ivanka Gottová, Alice Bendová, Míša
Nosková
, Kateřina Kristelová či Eva Aichmajerová.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat