Ivanka Gottová: Z šedé myšky sexy dračice. Podívejte se!

Když se v roce 2001 začala objevovat po boku Karla Gotta, všichni si mysleli, že je to jen další z mnoha mistrových žen. Kdo by taky za jejich vztahem hledal něco víc. Zdravotní sestřička, která v té době vypadala jako šedá myška.

V jejím životopisu byla v té době jen jedna zajímavá zmínka. Před známostí s Karlem Gottem prý byla dva roky přítelkyní herce Michaela Douglase.

Zlí jazykové stále očekávali, kdy se dvojice rozejde. První šok však nastal, když si Karel nastěhoval Ivanu do vily na Bertramce. To se ještě žádné jiné ženě nepovedlo. Když se jim 30. 4. 2006 narodila první dcera Charlotte Ella, všichni tvrdili, že se začne mnohnásobnému slavíkovi brzy zajídat rodinný život a obtěžovat neustálý dětský pláč. Ale opak byl pravdou.

Mistrovy fanynky určitě proplakaly noc na 7. ledna 2008. Ten den se  v Las Vegas  totiž Karel s Ivanou Macháčkovou oženil. V té době již čekala druhé dítě. Nella Sofie se narodila 28. května 2008.

Podíváte-li se na Ivaniny fotografie z doby, kdy se spolu začali objevovat na veřejnosti, uvidíte naprosto tuctovou ženu, s urousanými vlasy a bez vkusu. Postupem času se, za pomoci stylistů a podle některých i plastických chirurgů, změnila v dokonalou dámu.

Krásné účesy, dokonalé líčení, štíhlá postava a drahé oblečení. Vytknout jí lze jen jediné. Ivana se snaží držet krok se svým mužem, působí proto jako „stará – mladá“. A přitom stylisté ve VIP zprávách ukazují, že umí být i sexy.
 






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat