Fotky hvězd Sexu ve městě: plastiky, vrásky... Neuvěříte!

04.10.2010 | Krása a móda

Carrie, Samantha, Charlotte a Miranda jsou moderní, sexy, vždy dokonale upravené a tisíce žen po celém světě chtějí být jako ony. Jak vypadají tyto čtyři krasavice, když zrovna světla reflektorů nezáří? Jsou skutečně krásné jen na plátně?

I když jim všem už dávno není 20, tak v nás přesto na filmovém plátně vyvolávají úžas.

Carrie (Sarah Jessica Parker, 45 let)

První roli si odbyla v osmi letech a od té doby ztvárnila řadu filmových i divadelních rolí, ale do podvědomí veřejnosti se vepsala až jako spisovatelka Carrie Bradshaw v kultovním seriálu Sex ve městě.

Ze Sarah se prakticky přes noc stala módní ikona a zástupy nezadaných žen po třicítce toužily být stejné jako ona. Za svou nezapomenutelnou roli dokonce obdržela čtyři Zlaté glóby a dvě Ceny Emmy. I proto ji zdrtilo, že byla v roce 2008 pánským magazínem Maxim označena za nejméně přitažlivou ženu současnosti.

Díky Sexu ve městě získala Sarah uznání na poli módy. Král obuvi Manolo Blahnik na její počest vytvořil a pojmenoval jeden ze svých modelů.

Ne vždy ale tato obdivovaná a obletovaná pětačtyřicetiletá matka tří dětí vypadala jako dívka z titulní stránky prestižních módních časopisů. Podívejte se do fotogalerie – poznáváte obdivovanou Sarah ještě v době, kdy byla brunetka s velkým nosem?

Miranda (Cynthia Nixon, 44 let)

Za roli právničky Mirandy Hobbes získala řadu ocenění, obdiv veřejnosti jí ale přinesl i úspěšný boj s rakovinou prsu.

Na popularitě jí neubralo ani odvážné veřejné prohlášení, že od rozchodu se svým partnerem v roce 2003 má dlouholetý lesbický vztah.

Prohlédněte si
ve fotogalerii, jestli je Cynthia sexy, i když si vyrazí jen tak po městě.
 

Charlotte (Kristin Davis, 45 let)

V seriálu Sex ve městě účinkovala od samého začátku a v projektu setrvala až do jeho ukončení v roce 2004. Role Charlotte York, episkopální princezny New Yorku, ji vynesla nominaci na cenu Emmy.

V soukromí ovšem svobodná, bezdětná Kristin bojuje s vlastními démony v podobě závislosti na alkoholu.

Samantha (Kim Cattrall, 53 let)

Jako žhavou sexbombu si ji můžete pamatovat například z komedie Policejní akademie, kde si zahrála frekventantku policejní školy Karen. Podobné role ji provázely prakticky celou kariéru.

V roce 1998 si poprvé zahrála stále náruživou Samanthu Jones v Sexu ve městě. Zkušeností s muži měla pro svou roli dostatek, protože sama prošla třemi manželstvími. Se dvěma manžely se rozvedla a s jedním manželství anulovala.

Podívejte se, jak vypadá Kim v běžném životě, když zrovna nezáří na filmovém plátně.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat