Ženy z metropolí mají více sexu i sexuálních partnerů

02.06.2010 | Sex a vztahy

Tvůrci filmu Sex ve městě mohou jásat. Zrovna teď, když do kin vstoupilo pokračování tohoto snímku, dánští vědci jim poskytli skvělou reklamu, když publikovali svou studii, podle níž ženy v metropolích mají skutečně více sexu než jejich kolegyně z menších měst a venkova.

Průzkum z Dánska odhalil, že nejčastěji souloží a nejvíce sexuálních partnerů mají ženy s největšího města země, z Kodaně a jejího okolí. Metropole, mající zhruba tolik obyvatel co Praha, nabízejí ženám jiný životní styl, než mají ženy ve zbytku Dánska – na venkově a v menších městech. Ženy z metropole si hledají životního partnera později, jsou liberálnější v postojích vůči sexu, a proto také za svůj život vystřídají více sexuálních partnerů.

„Studie také odhalila, že dívky, které odcházejí ze škol časně, také dříve začínají pohlavně žít a mají horší znalosti o antikoncepci,“ uvedla jedna z autorek studie Kirsten Egebjergová Jensenová.

Kondom při sexu nikdy nepoužívá 15,4 procenta Dánek ve věku mezi 18 a 54 roky, které mají jen základní vzdělání, ale jen 5,9 procent těch, které mají aspoň středoškolské vzdělání.

TIP Bety: Máte problémy se sexem nebo obecně ve vztahu? Obraťte se na naši poradkyni Evu Ráčkovou! K dispozici je vám i astroložka Linda






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat