Táňa Kuchařová se brání: Plastiky jsou moje věc!

Modelka a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (23) už má plné zuby, jak ji každý podezřívá, že si nechala plasticky upravit nos a zvětšit rty. Má prý všechno původní, bez ohledu na to, co ukazují fotografie.

„Už jsem slyšela o tolika místech, kde jsem upravená, že bych musela začít asi v deseti letech," svěřila se. A dodala, že neví, zda by na tom byla ještě zdravotně takhle dobře.

„Víte co, čím víc to člověk popírá, nebo se k tomu vyjadřuje, tím je to horší. Proto jenom jednoduše: nemám a nikdy jsem nepodstoupila žádnou plastickou operaci," řekla důrazně.

Podobné zákroky jsou podle ní soukromá věc každého. Pokud nechce, nemusí se k tomu vyjadřovat.

„V modelingu i ve světě módy je mnoho dívek, které jsou upravené, ale také mnoho dívek, které upravené nejsou vůbec. A jsou na to patřičně hrdé. A to, že někdo podstoupí nějakou operaci, je podle mě jen jeho věc," dodala Kuchařová razantně.


Nedaří se vám?
Ráda pomohu najít štěstí i vám! Astroložka Anna

K mínění, že Taťána má upravené části obličeje, přispělo i to, že úzce spolupracuje s doktorem Janem Měšťákem.

„Náš vztah je na úplně jiné bázi než profesní ve smyslu klientka, doktor. Naše spolupráce začala minulý rok, kdy mě a moji nadaci pan doktor oslovil a rozhodl se mě podpořit. Jsem moc ráda a moc pyšná na to, že jsem to po Tereze Maxové byla právě já. Moc si toho vážím. Myslím, že obě strany jsou spokojené," vysvětlila Taťána.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat