Krásná Jitka Nováčková: Podívejte, co si oblékne na Miss Universe

Česká Miss 2011 Jitka Nováčková těsně před svým odletem do brazilského Sao Paula předvedla luxusní šaty, ve kterých bude Českou republiku reprezentovat na mezinárodní soutěži krásy Miss Universe. Hlavní večerní róba, ve které má Jitka připomínat mořskou pannu, pochází z dílny přední české návrhářky Jany Berg.

Společenský model pro finálový večer soutěže Miss Universe tvoří kombinace tří různých variací hedvábí - satén, šifón a žoržet pošitý drobnými korálky a flitry, to vše je propojeno krajkovými aplikacemi. Velmi elegantní celek umocňuje linie šatů ve tvaru mořské panny v barvě královské modři, která Jitce nesmírně lichotí. Klasický střih této róby narušuje šperk z mírně atypických skleněných komponentů vytvořených ve vývojových dílnách společnosti G&B beads v Jablonci. Autorkou tohoto nestandardního módního doplňku je rovněž návrhářka Jana Berg.

Kolekce modelů pro Jitku je dále doplněna bílou večerní róbou a čtyřmi koktejlovými šaty. „Naší snahou bylo vybrat modely různorodé od vysoce elegantních přes romanticky něžné, rafinované až po mladistvě provokativní. S vítězkami České Miss spolupracuji již delší dobu a musím uznat, že Jitka je opravdu okouzlující mladá slečna a byla velká radost ji oblékat“, uvedla Jana Berg.

„Je mi jasné, že uspět v mezinárodní soutěži bude těžké, ale bez boje se nevzdám. Poslední dny jsem střídavě trávila ve studiu Jany Berg, v kadeřnickém salonu a v posilovně. Jen moje kosmetická výbava zabírá polovinu kufru,“ popisuje osmnáctiletá blondýnka.

„Jediné, na co jsem rezignovala, je solárko. Chci být krásná a nevypadat vedle latinskoamerických krásek jako bledule, ale ne za každou cenu. Pár hodin před odletem jsem se nechala nastříkat speciálním Vita Liberata nástřikem a do kufru si ještě přibalila dvě balení samoopalovacího krému s okamžitým bronzingem,“ směje se Česká Miss 2011.   

Foto: Česká Miss







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden vám přinese příležitost k introspekci a sebereflexi. Zkuste zpomalit a zamyslet se nad dosavadními úspěchy i neúspěchy. Je vhodný čas pro plánování budoucích kroků.V práci byste se měli zaměřit na nedořešené úkoly a projekty. Je p... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

41 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 31.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat