Šestašedesátiletá Helen Mirren - opravdu chic dáma

Britská herečka Helen Mirren (66) umí stárnout s vtipem i elegancí. Její šaty jsou vždy něčím zajímavé a rozhodně není žádná matrona. A jako perlička: letos se překvapivě stala vítězkou jedné ankety o ideální ženskou postavu! Uživatelé posiloven řetězce LA Fitness dali přednost představitelce Alžběty II. před mnoha mladšími ženami.

Na nahotu není člověk nikdy starý!

Helen pózovala nahá ve čtyřiašedesáti letech. Tělo na záběrech odpovídá jejímu věku. Podle některých nevkus, podle Helen se ale není za co stydět. Svět by si měl podle ní přestat hrát na to, že existují jen vyretušované modelky. A na nahotě, byť v pokročilém věku, nevidí nic nevkusného. Že pózovala ve vaně pro magazín New York, věděl a podporoval i její manžel Taylor Hackford.

„Mně se ty fotky moc líbí, protože mám pocit, že byly nahé v pravém slova smyslu nahý. Mám tam jen skutečně velmi málo make-upu. Není tam žádné umělé světlo. Fotograf použil jen blesk. Je to jednoduché a realistické. A to také byl záměr pro ty fotografie,“ tvrdí Helen.


Svět by si měl podle ní přestat hrát na to, že existují jen vyretušované modelky.


Potrpí si na britskou výslovnost angličtiny, ale umí výborně také francouzsky.

A rozhodně odmítá, že by měla na fotkách vypadat sexy. „Myslím, že sex a nahota jsou dvě naprosto odlišné věci, víte, ale potom jsem trochu divná jako na těch fotkách. Někdy je nahota sexy. Ale někdy není. Někdy je víc sexy být oblečený. Mám dojem, že lidi to směšují,“ dodala Mirren.


Helen Mirren je prý klidná a kultivovaná. Naštvanou a zuřící ji vidí její blízcí jen zřídka.

Helen je nejpřitažlivější ženou starší padesáti let

Britská stříbrovláska nechala za sebou i modelku Twiggy, která oslavila loni v září jedenašedesátiny. Seznam nejpřitažlivějších slavných žen starších padesáti let vypracovala společnost isme prodávající oblečení na internetu. „Když žena dosáhne padesátky, nemělo by to znamenat konec módnosti a přitažlivosti,“ uvedla šéfka společnosti isme Sara Prowse.


Když byla mladá a neznámá herečka, stříhala a barvila si vlasy sama. U toho zůstala i v šestašedesáti.


Hrát v romantických filmech netouží. Tyto filmy totiž sama nemá ráda a nekouká se na ně. 


Britská hvězda svému Oscarovi upletla pléd. Aspoň prý doma nestojí nahý.


Britská titulární šlechtična nikdy nelitovala, že nemá děti. 


Helen se prý dnes svlékne před kamerou mnohem raději a s menšími obavami, než tomu činila před mnoha lety, kdy byla výrazně mladší. 


Dnes už si také mnohem lépe a zodpovědněji užívá soukromý sex. 


Herečka se považuje za duchovní bytost. Věří kupříkladu na skřítky a nadpřirozené bytosti, jedinou takovou bytostí, na kterou ale nevěří vůbec, je Bůh.


Helen pózovala nahá ve čtyřiašedesáti letech.
 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

20 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:54
9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat