Baculka Kirstie Alley má dole 30 kilo! Je z ní zase sexy kost. Podívejte!

Herečka Kirstie Alley bojuje s váhou většinu své hollywoodské kariéry. Hvězda filmu Kdopak to mluví vyzkoušela snad všechny dietní režimy světa, ale až teď pochopila, že zhubnout může jedině pohybem.

Několik měsíců denně tančila kvůli soutěži Dancing With The Stars, americké obdobě pořadu StarDance. A díky tanci zhubla o neskutečných 30 kilo! Každodenní tréninky trvající několik hodin však přinesly "ovoce". A to nejen v podobě postupu až do finálového kola. Vítězství jí sice nakonec vyfoukl fotbalista Hines Ward s tanečnicí Kym Johnson, ale Kirstie je přesto pro mnohé vítězkou.

„Mé oblečení je o polovinu menší, než když jsem v soutěže začínala," prozradila herečka.


„Začala jsem na velikosti 42 a pak jsem měla 38, pak 36. Přitom ve skutečnosti bych moc ráda zhubla do velikosti 34. Tak vypadám nejlépe,“ přiznala Kirstie s tím, že je ráda, že všem, kteří jí nepřáli, ukázala, že se i ve svém věku umí skvěle hýbat. Byla totiž nejstarší a nejtěžší soutěží v celé historii soutěže! Do tanečního parketu zadupala i českou topmodelku Petru Němcovou.

Největší boj ale pro Kirstie začne nyní po skončení soutěže, kdy bude veškerou energii věnovat na to, aby svá kila rychle nenabrala zpět. Což se jí v už v předchozích letech několikrát povedlo. I proto je nazývána královnou jo-jo efektu!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat