Kate Middleton vs. Michelle Obama: Které to sluší víc?

Krátce po návratu z líbánek čekala na novomanžele Kate Middleton, vévodkyni z Cambridge (29) a jejího manžela prince Williama (28) první velká oficiální akce. V Buckinghamském paláci přivítali první pár Spojených států - Baracka Obamu (49) a jeho ženu Michelle (47).

Vévodkyně Kate, jejíž róba je od královské svatby ostře sledovaná, oblékla na slavnostní setkání jednoduché, ale elegantní šaty od Davida Reisse. Podle deníku The Daily Telegraph se tento model prodává za 175 liber (necelých 5000 korun). V šatech téže značky se také vévodkyně nechala vyfotografovat na svůj oficiální portrét, napsal list.

Zahanbit se nedala ani první dáma Spojených států, která je považována za módní ikonu. Dokonale sladěné šaty nenechaly nikoho na pochybách, že tahle dáma se v módě vyzná.

William a Kate – čeká je práce a plození dětí

Princ William a jeho manželka Kate ukončili desetidenní líbánky v tropickém ráji. Ze Seychelských ostrovů se vrátili do Británie, kde na Williama čeká práce, zatímco Kate se po jeho boku bude snažit počít následníka trůnu. „Bylo to nezapomenutelné,“ vzkázali vévodové z Cambridge po návratu z líbánek.

„Odlétali naprosto šťastní a zcela jasně spokojení se svým pobytem u nás,“ komentoval dovolenou příslušníku britské královské rodiny šéf Seychelského úřadu pro turismus.

„Jsme poctěni, že si princ William a jeho manželka vybrali Seychely pro jejich výjimečnou dovolenou, a jsme hrdí na to, že jsme jim byli schopni zajistit pokojný a soukromý pobyt,“ uvedl seychelský ministr zahraničí Jean-Paul Adam.
 






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Valentýnska snídaně

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat