Mahulena Bočanová: Bez manžela, ale pořád je to kočka!

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (43) je sexy jako nikdy předtím! Podívejte se na sérii snímků, které nafotila pro firmu vyrábějící luxusní postele. Mahuleny gazelí nohy se na posteli za milion dokonale vyjímají!

„Myslím, že být tváří nejluxusnější značky postelí, kde se cena zboží pohybuje kolem milionu korun, je prestižní záležitost. Klenot ke klenotu. Na rajčata bych reklamu určitě nedělala," řekla s humorem sobě vlastním Bočanová a dodala, že tato lukrativní zakázka se jí zrovna moc hodí. Staví sobě a své dceři Márince nový dům, kde chtějí odstartovat nový život bez partnera a tatínka Viktora Mráze (43).

Bočanová žije s dcerou Marinou stále v Mrázově domě v Čičovicích, ale brzy se bude muset odstěhovat. „Chtěla bych nám zařídit domek ve stejné vesnici, aby to pro Máňu nebyla tak velká změna. Dům, kde jsme žili společně, od základů zařídil Viktor, takže chápu, že k němu má velký vztah, ale v co nejbližší době bych se ráda přestěhovala do svého,“ prozradila Bočanová.

„Pozemek už mám, hypotéku na dvacet let sice taky, ale zvládnu to. Jsem Xena. Doufám, že do roka budeme v novém a už nikdy neměnitelném domově," doplňuje Mahulena, která se do nového hnízda stěhuje i se svou dcerou Márinkou.

Před časem Mahula poprvé přiznala, že od rozchodu s manželem Viktorem Mrázem brala antidepresiva a pravidelně navštěvuje psycholožku.

„Stále ještě chodím ke své psycholožce, ale antidepresiva jsem vyměnila za třezalku a meduňku," přiznala deníku Blesk herečka. „Jelikož k mé psycholožce chodím už dlouho, tak se z nás staly kamarádky. Jsem ráda, že se jí mohu se vším svěřit. Vyslechne všechny mé nářky, a ještě mi poradí,“ dodala.

A jak je na tom krásná herečka s muži? „Lásce se nebráním. Po rozchodu s manželem se mi podařilo stabilizovat můj i Márinky život do normálního chodu. Trvalo mi to dva roky, ale už se konečně cítím silná a jsem smířená s tím, co mi život přinesl. Je mi dobře, a taky se obávám, že jsem zamilovaná, což je nebezpečné, ale moc krásné," prozradila v rozhovoru pro Mladou Frontu Dnes Mahulena.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat