Z baculky Renée Zellweger je vychrtlina!

"Baculka" Renée Zellweger (41) z filmu Deník Bridget Jonesové, jak ji zná jen málokdo - vychrtlá na kost. Herečka kvůli svým rolím musela několikrát přibrat a pak zase rychle zhubnout. Teď má ale prý postavu, o které snila - štíhlou a vysvalovanou.

O tom, jak se jí to povedlo, Renée Zellweger nerada mluví, ale přesto se proslýchá, že za všechno může tzv. zónová dieta, která je postavena poměru denního jídelníčku: 30 % bílkovin (maso, mléčné výrobky), 30 % tuky a 40 % sacharidy (zelenina, rýže, pečivo, těstoviny). Odříkání a tvrdý trénink v posilovně, díky kterým má své současné křivky, asi taky byly hlavní důvody, proč pro třetí díl Deníku Bridget Jonesové odmítla být znovu baculkou.

Potřetí Bridget. Tentokrát ale hubená

Herečka Renée po dlouhém přemlouvání konečně letos na jaře souhlasila, že se potřetí převtělí do britské novinářky Bridget Jonesové. Texaskou rodačku nakonec přemluvili producenti tím, že jí slíbili hubenou Bridget.

Renée tedy nemusí kvůli roli vůbec přibírat na váze. Na postavu Marka Darcyho se znova těší i Colin Firth.

„Renée neměla už žádné námitky proti roli, když jí garantovali, že nemusí zase ztloustnout. Nesnášela přibírání a hubnutí, které kvůli dvěma předchozím filmům musela podstoupit,“ uvedl zdroj pro britský list The Sun.

A právě na hubenosti má film začít stavět. Bridget dosáhne ideální váhy, ale v roli "kostlivce" si se sebou neví moc rady.

Na natáčení se těší i Colin Firth, jenž exceloval ve snímku Králova řeč. Komičtější role mu prý teď přijde vhod.

„Nechci být součástí neustále se opakujícího projektu, ale všichni tak stárneme! Myslím, že představa Marka, Daniela a Bridget v pokročilé fázi chátrání by mohla být docela vtipná. Nakonec je to přece jen komedie,“ svěřil Colin v rozhovoru pro BBC.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat