Je jim přes 60 a stále vypadají skvěle

Některé celebrity jsou důkazem, že i stárnout lze přirozeně a s grácií, aniž byste k tomu potřebovali tým plastických chirurgů. Jaké je jejich tajemství?

Řada obyvatelek Hollywoodu vypadá jako chodící reklama na kosmetické, zkrášlovací (i když o tom by se občas dalo s úspěchem pochybovat) a omlazovací zákroky. Naštěstí jsou ale mezi nimi i ženy, jež se takovým zásahům do svého těla vyhýbají, a přesto vypadají úžasně. Jak to jen dělají?

Hvězda č. 1: Sigourney Weaver

Jedenašedesátiletá Sigourney hrála celý život ženy-hrdinky, a tak se musela udržovat v dobré fyzické kondici. A právě jí podle svých slov vděčí za mladistvý vzhled. Je vyznavačkou pilates a veřejnou propagátorkou zdravé stravy a životního stylu.

Hvězda č. 2: Jane Seymour

Šedesátiletá herečka se před lety dostala znovu do formy, když se zúčastnila americké obdoby soutěže StarDance. A od té doby nedá na pohyb dopustit. Vypadá úžasně a skutečný věk by jí nikdo nehádal – kromě zdravé stravy nedá dopustit na pilates a dlouhé procházky.

Hvězda č. 3: Jane Fonda

Která z nás by si ve třiasedmdesáti nepřála vypadat jako Jane Fonda. V 80. letech se herečka vrhla na aerobik a láska k pohybu u ní převládá dodnes. Kromě toho si však Fonda hlídá i jídelníček – vyhýbá se nezdravým tukům a sladkostem, naopak si dopřává spoustu zeleniny a ryb.

Hvězda č. 4: Raquel Welch

Další božsky vypadající sedmdesátnice, jejíž figuru by jí mohla závidět kdejaká dvacítka. Raquel propadla před 30 lety józe a je jí věrná dodnes. Ke každodennímu cvičení přidává i zdravou výživu, především hodně čerstvých potravin.

Hvězda č. 5: Helen Mirren

Tahle pětašedesátiletá herečka budí dojem, že je rok od roku krásnější. Přitom tvrdí, že nikdy vlastně pořádně necvičila, ani nedržela nějakou přísnou dietu. Jejím návodem, jak zůstat štíhlá a fit, je rovnováha – tedy užívat si všeho „tak středně“. Nejíst moc ani málo, nepovalovat se, ale ani to nepřehánět s pohybem… „Nikdy jsem nedělala žádné extrémy, všechno je to o rovnováze,“ prohlašuje Helen.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat