Kloboučky Kate Middleton: Který jí sluší nejvíce?

Catherine, vévodkyně z Cambridge a manželka prince Williama, se v současnosti nejvíce napodobovanou celebritou na světě.

Tisíce dívek a žen touží vypadat jako ona. Šaty, ve kterých se objeví, jsou do pár hodin vyrobeny v kopiích a ihned mizí z pultů prodejců. Nejinak je tomu s jejími doplňky, zvláště pak klobouky, které jsou doménou královské rodiny.

Kloboučky Catherine

Catherine, vévodkyně z Cambridge, si 11. června nechala stejný klobouček pro dvě události – slavnostní přehlídku Královské gardy a svatbu Sama Waleyho Cohena a Annabel Ballin – ale stále jí to slušelo. Do kloboukové módy královské rodiny určitě vnese novou krev.

Na celém světě není k dostání parfém, který měla v den svatby Kate

Parfém White Gardenia Petals britské společnosti Illuminum se nedá sehnat nikde na světě. Je totálně vyprodaný a zákaznice musejí dva týdny čekat na dodávku nové série. Poté, co byla prozrazena identita vůně, kterou vévodkyně z Cambridge v den svatby na sobě měla, byly flakony na celé planetě během pár hodin vyprodány. Nejvíce parfémů se prodalo v USA.

Lahvička voňavky White Gardenia Petals od Illuminum stojí 70 liber, v přepočtu tedy asi 1900 korun.

„Je to delikátní vůně, lišící se od ostatních, hlavu tvoří tóny kokosu a lilie, doplňuje ji srdce z bílé gardénie, konvalinek, ylang-ylangu a jasmínových akcentů, v bázi je pak cítit ambrové dřevo,“ uvádí výrobce.

„Po celém světě jsme okamžitě zaznamenali obrovský zájem,“ přiznal mluvčí společnosti Illuminum Michael Donovan.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat