Rozvody, svatby, nevěra: Top události ze světa celebrit v roce 2011

Každý by si určitě vzpomněl na několik zpráv, jež ho zaujaly v domácím bulváru – excesy Ivety Bartošové, svatba a těhotenství Lucie Vondráčkové nebo třeba Jitky Čvančarové, které plnily stránky i internet.

My se proto podíváme do zahraničí. Jaké hlavní události se staly ve světě tamního showbyznysu v loňském roce podle magazínu Shine?

10.   Nahé fotografie Scarlett Johansson a dalších
Letos se to v zahraničním bulváru fotkami nahých celebrit jen hemžilo. Asi nejvíce zaujal případ Scarlett Johansson, o kterém psala i česká média.

9.   Rozchod Demi Moore a Ashtona Kutchera
Jedna z manželských stálic Hollywoodu vzala za své – po šesti letech manželství a provalené Ashtonově nevěře oznámil pár svůj rozvod.

8.   Smrt Amy Winehouse
Hudební svět zaskočila a šokovala zpráva o smrti této talentované zpěvačky s nezaměnitelným hlasem. Bylo jí pouhých 27 let a vstoupila tak do „klubu“ umělců, jejichž život skončil právě v tomto věku – Jimiho Hendrixe, Janis Joplin či Kurta Cobaina.

7.   Svatba Courtney Stodden a Douga Hutchisona
Že vám ta jména nic neříkají? Možná jste ale i v českých médiích zaznamenali zprávu o tom, že si jistý 51letý americký herec vzal 16letou dívku. Tak to jsou oni. Zatím se tváří, že jim vše klape. Snad jim to i – navzdory skepticismu okolí – vydrží.

6.   Justin Bieber a drama s dítětem
Zpěvákova fanynka nařkla Biebera, že je otcem jejího syna, a podala na něho žalobu. Tu si však brzy rozmyslela, nejspíše když jí došlo, že zjistit dnes otcovství dítěte je otázkou několika minut…

5.   Aféra Arnolda Schwarzeneggera
Terminátor se skoro dočkal stříbrné svatby. To by na něho ovšem nesmělo „prasknout“, že má nemanželského syna s hospodyní. Maria Shriver oznámila, že se rozhodla s Arnoldem po téměř 25 letech manželství rozvést.

4.   Eskapády Charlieho Sheena
Charismatický herec zaměstnával svými eskapádami (především alkoholovými) zahraniční bulvár po celý rok. Stály jej ostatně i roli v oblíbeném seriálu Dva a půl chlapa.

3.   Beyonce a její těhotenství
Když zpěvačka oznámila během MTV Video Music Awards, že čeká dítě, stala se tato událost na několik dní číslem 1 amerických bulvárních médií. Ovšem to byl jen začátek – začaly se objevovat dohady, zda není těhotenství pouze hrané a dítě ve skutečnosti nepřivede na svět náhradní matka. Korunu tomu všemu nasadilo video, na němž je zachyceno, jak se při usedání do křesla zpěvaččino bříško podivně zploští. Rozuzlení této kauzy přišlo před pár dny, kdy Beyonce porodila dceru, které dala jméno Blue Ivy.

2.   Svatba/rozvod Kim Kardashian
Měla to být událost roku – obřad spolkl 10 milionů dolarů, vysílal se jako dvoudílný speciál v jedné americké televizi, nevěsta vystřídala bezpočet rób… Kim Kardashian si brala Krise Humphriese. O 72 dní podala žádost o rozvod…

1.   Královská svatba
Skutečnou událostí roku a opravdovou pohádkovou svatbou pak byla svatba britského následníka trůnu prince Williama a Kate Middletonové. Odehrála se v Londýně 29. dubna a přenášela ji snad všechna média.


 







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Čočková polévka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat