Komentáře k článku

konatovka 14.05.2019

Vím, že některé ženy jsou z kudrnatých vlasů nešťastné, že jsou nepoddajné, já zase chodím na trvalou, abych si mohla dobře upravit účes, mám velmi jemné vlasy.:-O

helus 08.02.2019

Mám vlasy rovné jak dráty.Chtěla bych aspoň vlnité.

aster 07.02.2019

Je mnoho "druhů" vlnitých vlasů a není pravda, že všechny jsou takové, jak popisuje článek. Já mám třeba vlnité vlasy, které jsou jemné a husté - po umytí je upravuju difuzérem, kdybych to neudělala, budou po uschnutí spíš krepaté než vlnité.

Hana 07.02.2019

Moje dospívající neteř má kudrnaté vlasy a je z toho nešťastná.Rodina ji přesvědčuje že by měla být naopak ráda,ale myslím že nikdo z nás neví jaký účes a střih jí poradit aby byla spokojená.

Jankava 06.02.2019

Kudrny bych brala.Kdysi jsem chodila na trvalou.*2*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat