12 hollywoodských krásek, které nás svými róbami nejvíce oslnily

Filmová, bulvární i módní očekávání jsou naplněna a oscarová noc nabídla do každé této pomyslné rubriky to nej. Už jsme vám ukázali, které celebrity letos propadly, jenže která z přítomných dam byla tou nejlepší oblečenou?

Natalie Portman
Puntíkované šaty na předávání Oscarů? Ano! Výrazně červená róba, úchvatný náhrdelník a rozpuštěné vlasy jsou v Nataliině případě skvělou volbou.

Cameron Diaz
Pudrové šaty Gucci daly skvěle vyniknout hereččině úžasné postavě, a navíc jsou velmi elegantní. Kvůli originální a zdobné sukni to herečka již nijak nepřeháněla s doplňky (a dobře udělala) – zvolila jen jednoduchý náhrdelník a svůj pověstný úsměv.

Gwyneth Paltrow
Ultra štíhlá herečka už několik let dokazuje, že je na červeném koberci jako doma – její šaty vždy patří k nejpovedenějším a nejinak tomu bylo i letos. Bílá róba Tom Ford s originálním pláštíkem je jednoduchá a elegantní zároveň. Už se těšíme, co nám Gwyneth předvede příště.

Sandra Bullock
Sandřiny šaty vzbudily rozporuplné reakce, ale my říkáme „ano“. Černobílá róba Marchesa se zajímavými zlatými aplikacemi a volnými zády herečce velmi lichotí a je na Oscary dostatečně slavnostní – důkaz, že originální neznamená šokující za každou cenu.

Glenn Close
V temně zelené róbě Zac Posen vypadala herečka, jež byla nominována za nejlepší výkon v hlavní roli ve filmu Albert Nobbs, naprosto úchvatně. Vzhledem ke svému věku doplnila šaty ladícím sáčkem a podtrhla tak svůj look elegantní a noblesní dámy. Kéž by více hereček mělo tolik vkusu.

Emma Stone
Ohnivě rudé šaty Giambattista Valli jsou jedním slovem úchvatné! Jsou absolutně ženské, jednoduché a přitom sexy. Skvěle je dokresluje i mašle u krku. Emmě se outfit rozhodně povedl.

Berenice Bejo
Argentinsko-francouzská kráska, jež zazářila ve snímku Umělec, svými mátově zelenými šaty Elie Saab přilákala na červeném koberci zaslouženou pozornost. Tiše závidíme a přidáváme se k jejím obdivovatelům…

Milla Jovovich
Také Milla zvolila šaty Elie Saab a i ona udělala dobře. Bělostná róba s asymetrickým vrchním dílem podtrhla její dokonalou postavu, herečka ji navíc doplnila úchvatným účesem a líčením.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat