Pořiďte si kabelku, která nevyjde z módy. 24 kousků, co za to stojí

Chystáte se na lov kabelek, ale pořád nevíte, kterou si pořídit? Pokud si nechcete pořizovat rok co rok novou, vsaďte na tu nadčasovou. Prozradíme vám, které typy snad nikdy nevyjdou z módy.

Většina žen má kabelek rovnou několik, ve vaší sbírce by ale měla být i jedna kvalitnější, na kterou se můžete spolehnout kdykoli a kdekoli. Na jejím tvaru ani tak nezáleží, důležitější je její provedení a design, který by měl být pokud možno co nejjednodušší.

Za klasiku se vyplatí připlatit

Ať už si vyberete větší kabelku s uchem typu „shopper“ nebo klasickou bowling bag (svým tvarem opravdu připomíná tašku na bowling), určitě by měla být z kvalitní pravé kůže. Krásně vypadají i kabelky s lakováním. Pokud chcete, aby se vám vaše investice vyplatila a mohly jste nosit kabelku dlouhá léta, volte hladké provedení bez zbytečného zdobení a potisků – ty si můžete nechat na sezonní výstřelky.

Nedržte se jen černé

Vsadíme se, že první barevnou volbou, která vás napadne, bude nejspíš černá. Vždyť se hodí ke všemu, stejnou barvu má i většina vašich bot… Černá ale není jedinou „univerzální“ barvou, která se snadno kombinuje.

Rozhodně unosíte také odstíny hnědé, krémové, šedé nebo třeba vínovou. Záleží na tom, jaká paleta převažuje ve vašem šatníku. Jsou-li to neutrální tóny, klidně zvažte pořízení kabelky výraznější barvy.


Foto zleva: Světlá kabelka pietro filipi, 5 990 Kč // Tmavě hnědá kabelka do ruky Marc Jacobs // Světle hnědá kabelka do ruky Zara, 1 699 Kč // Kabelka černá Louis Vuitton, 21 600 Kč

V úvahu samozřejmě vezměte i váš styl. Pakliže dáváte přednost ležérnější či sportovnější módě, vybavte se kabelkou typu messenger, kterou můžete nosit v ruce nebo přes rameno. Zaryté milovnice elegance zase unosí kabelky ve tvaru aktovek.


Foto zleva: Kabelka Mango, 999 Kč // Psaníčko Asos // Kabelka přes rameno Zara, 1 899 Kč // Světle hnědá kabelka Chloé

Kabelka by měla souznít i s vaší postavou

Co se týče velikosti vaší vyvolené, neměly byste vybírat jen podle toho, co se vám líbí. Věděly jste, že malá kabelka na předloktí dokáže silnější ženě ještě opticky přidat na kilech? Pokud jste oblejších tvarů i vy, volte raději středně velké až větší kabelky. Ty naopak neunosí dámy s menší postavou, které by se měly s velikostí držet při zdi. Pamatujte také na to, že kabelka nemilosrdně zdůrazní místo, kterého se dotýká. Dámy s plnějšími boky by se proto měly vyhýbat kabelkám křížem přes rameno, které spadají na kritická místa.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat