Komentáře k článku

javomark 02.04.2019

tyto slova neznám a ani nepotřebuji znát

ovace 30.03.2019

nechodíme do společnosti

nea 30.03.2019

Partnera nemám, do společnosti nechodím.

xxkouckaxx 29.03.2019

dress code - bohužel nerozumím řeči tohoto kmene , jsem Češka z Moravy a navíc velká patriotka , která nemá zapotřebí někoho ohromovat používáním cizích slov , celý život mi v mé vlastní zemi stačila nádherná čeština a nemíním na to nic měnit :-p

helus 29.03.2019

Tyto slova vůbec neznám.

glady 29.03.2019

raději si vezmu tepláky a půjdu na zahrádku;-);-);-)

Marie O. 28.03.2019

Myslím, že tyto informace jsou velmi praktické. Ne každý chodí na takové společenské události, aby je využil, ale mít přehled není na škodu:)

SÝKOROVÁ 28.03.2019

Dobrý den. Nevím co je dress code, nechci vědět ani další, anglické výrazy, je móda je používat, v receptech je to stejné, v písních atd. Víte už mě to štve. Kde je naše národní hrdost ! Ve řvaní na stadionech ? Jsme češi nebo angličani ? Nejsem sama komu to už leze krkem, vždyť na svůj český jazyk můžem být hrdí ! Je nejvíce rozvinutý, květnatý jaký ve světě vyjadřovací schopností nemá obdoby ! Buďme ČEŠI !!! MÁME NA CO BÝT HRDÍ .

moravačkaaja-17 SÝKOROVÁ 31.03.2019

Souhlasím s Vámi.I mě už taky lezou krkem samé anglické výrazy.Myslím že každý soudný člověk ví jak se má na společenskou událost obléct a že nepůjde v teplákách.I když dnes je všechno možný.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat