Komentáře k článku

SÝKOROVÁ 28.03.2019

Dobrý den. Nevím co je dress code, nechci vědět ani další, anglické výrazy, je móda je používat, v receptech je to stejné, v písních atd. Víte už mě to štve. Kde je naše národní hrdost ! Ve řvaní na stadionech ? Jsme češi nebo angličani ? Nejsem sama komu to už leze krkem, vždyť na svůj český jazyk můžem být hrdí ! Je nejvíce rozvinutý, květnatý jaký ve světě vyjadřovací schopností nemá obdoby ! Buďme ČEŠI !!! MÁME NA CO BÝT HRDÍ .

moravačkaaja-17 SÝKOROVÁ 31.03.2019

Souhlasím s Vámi.I mě už taky lezou krkem samé anglické výrazy.Myslím že každý soudný člověk ví jak se má na společenskou událost obléct a že nepůjde v teplákách.I když dnes je všechno možný.

Marie O. 28.03.2019

Myslím, že tyto informace jsou velmi praktické. Ne každý chodí na takové společenské události, aby je využil, ale mít přehled není na škodu:)

glady 29.03.2019

raději si vezmu tepláky a půjdu na zahrádku;-);-);-)

helus 29.03.2019

Tyto slova vůbec neznám.

xxkouckaxx 29.03.2019

dress code - bohužel nerozumím řeči tohoto kmene , jsem Češka z Moravy a navíc velká patriotka , která nemá zapotřebí někoho ohromovat používáním cizích slov , celý život mi v mé vlastní zemi stačila nádherná čeština a nemíním na to nic měnit :-p

nea 30.03.2019

Partnera nemám, do společnosti nechodím.

ovace 30.03.2019

nechodíme do společnosti

javomark 02.04.2019

tyto slova neznám a ani nepotřebuji znát

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat