Komentáře k článku

Ivana 10.04.2019

Pro Ramon: vůbec nepálila. Nic jsem necítila. Jen jsem ráda, že jsem to vyzkoušela, než sem to poradila ostatním. Autorky článků na Bety.cz by to měly dělat také tak. Mít osobní zkušenost, a pak teprve uveřejnit. Tohle mě "nadzvedlo", protože představa, že si někdo dá kurkumu s vodou na akné na obličej nebo pouze lokálně na pupínky!? To není od autorky hezké...

Kaja 06.04.2019

Kurkumu používám v kuchyni velmi často.Ve spojení s pepřem je skvělým antioxidanten.Údajně....

Ivana 05.04.2019

NEDOPORUČUJI! Vlastní zkušenost! Už o tom tady někdo nějaký článek "vypusti"l a já koza to vyzkoušela. Autorka evidentně ne! Naštěstí, než jsem tohle moudro vypustila dál ke kamarádce se striemi a aknné, tak jsem to na sobě vyzkoušela. A to na stehnech. Výsledek? Kurkumu s vodou v konzistenci kašičky jsem nanesla na nohy a po vyčištění zubů (3-4 minuty) opláchla. Výsledek? Týden žluté nohy, že se přítel mohl potrhat smíchy. Naštěstí jsem kalhotový tip, ale pokud bych nosila sukně nad kolena, nemohla bych si sednout nikde jinde, než doma. Ty fleky nešly ničím umýt. Takže varuji: NA OBLIČEJ NE!!!!!!!!! Naopak, slečnopaní autorce doporučuji vyzkoušet na celý obličej, ať se u ní doma také zasmějou!!!

Ramon Ivana 07.04.2019

A nepálila nebo nesvědila kurkuma na pokožce? Očekával bych to.

nea 04.04.2019

Kurkumu jsem zatím nepoužívala ani v kuchyni. Asi vyzkouším.

helus 03.04.2019

Kurkumu jsem doteď používala v kuchyni.

glady 03.04.2019

kurkumu moc nepoužívám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat