Jojobový olej zastavuje padání vlasů a omlazuje pleť

Už vás opravdu nebaví kupovat na každý kosmetický problém jiný produkt? Pak investujte do jojobového oleje, který reguluje tvorbu mazu, omezuje tvorbu vrásek, zlepšuje kvalitu hřívy a zabraňuje lupům.

Jojobový olej se získává lisováním bílých jadérek jojoby čínské, což je stálezelený keř známý i pod pojmem pouštní ořech. Jeho famózní účinky objevily už indiánské ženy, které jej používaly jako léčivo i kosmetiku. A není divu, neboť tento zázrak, jež je strukturou hodně podobný lidskému mazu, má mnoho skvělých vlastností, které ocení pleť i vlasy. Nutno zmínit, že jojobový olej se při správném skladování nekazí, tudíž je jeho trvanlivost takřka neomezená. V čem může být prospěšný konkrétně vám?

Spása pro mastnou pleť

Za nejčastější příčiny hyperaktivních mazových žláz odborníci považují špatný jídelníček, nedostatek vitaminů či používání nevhodné kosmetiky. Faktory nahrávající této patálii jsou podle nich i zažívací potíže, dlouhodobý spánkový deficit, kouření nebo konzumace alkoholu. Ať už je ale strůjcem cokoli, první pomoc představuje vzácné zmíněné „mazadlo“. Díky vyváženému obsahu cenných živin reguluje tvorbu mazu, zatímco pokožce poskytuje ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy.

Elixír mládí, který se hodí

Investujete nemalé peníze do přípravků z reklamy, které by vás podle všeho měly omladit, jenže kýžený efekt stále nepřichází? Vsaďte raději na zbraň, co opravdu funguje – jojobový olej. Ten nabízí poctivou dávku antioxidantů, vitaminů a minerálů, tak ho naneste na obličej co možná nejdříve! Kombinace těchto prospěšných „ingrediencí“ totiž prokazatelně omezuje tvorbu vrásek, hloubkově vyživuje a zlepšuje elasticitu pleti.

Stopka nadměrnému vypadávání hřívy

Každé ráno s hrůzou hledíte na chuchvalce vlasů, co vám při česání zůstaly v hřebenu? Pak vám doporučujeme využívat služeb „indiánského tekutého pokladu“. Několik na sobě nezávislých studií potvrdilo, že regeneruje pokožku hlavy a podporuje správný krevní oběh, zatímco stimuluje vlasové folikuly k růstu. Také zabraňuje nadměrnému vypadávání, přičemž dodává lesk. Dáte mu ve formě masky šanci i vy?

Už žádné lupy. Konečně

Všichni se nejspíš shodneme na tom, že lupy nejsou žádným ternem. Pomineme-li vizuální stránku, zpravidla jde o svědivou patálii, která dokáže pěkně otrávit. Věděli jste, že jejich viníkem může být kromě nezdravého jídelníčku i chronický stres? Každopádně k vyřešení tohoto problému přispěje jojobový olej, jenž vykazuje skvělé hydratační vlastnosti, čímž efektivně bojuje proti lupům.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat