Nevzhledné strie nebo povadlá kůže. Zatočte s nimi jednou provždy

09.04.2019 | Krása a móda

Jen málokterá žena projde životem, aniž by se jí na pokožce objevily bílé jizvičky. Ačkoli neznamenají žádné zdravotní ohrožení, na kráse nepřidávají a mnoho žen se za ně stydí. Naštěstí nemusejí na těle zůstat navěky, a co víc - dá se jim předcházet! Skvělým pomocníkem v této snaze je například luxusní olejové sérum Onclé, jež v rámci testování vyzkoušely i naše testerky. Přečtěte si jejich hodnocení a recenze!

Strie sem, strie tam

Rapidní zhubnutí nebo ztloustnutí, těhotenství, puberta, nadšení pro sportovní kulturistiku… Případů a situací, jež na pružnost pokožky kladou zvýšené nároky, bývá v životě spousta. Výsledkem tělesných změn jsou zpravidla trhliny ve vazivové vrstvě kůže, nechvalně známé jako strie.


Nejen se striemi pomůže olejové sérum Onclé. Vaši pokožku také zpevní a zvýší její elasticitu.

Tyto nevzhledné jizvičky na těle, zvané občas také pajizévky, se nejčastěji objevují právě při nárůstu nebo naopak úbytku hmotnosti. Vznikají rozrušením kolagenových a elastinových vláken jako důsledek rychle rostoucího objemu a roztažení pokožky. Trápí jak muže, tak ženy, ale často bývají spojovány s těhotenstvím, kdy jejich vznik hrozí nejvíce. Objevovat se mohou na stehnech, v oblasti boků, hýždí, lýtek a také v dolní části břicha.

Bojovat s nimi rozhodně není nemožné, navíc jim lze docela úspěšně předcházet. Chce to mít ale v záloze účinného pomocníka.

Luxus v lahvičce

Jedním z nich je luxusní olejové sérum Onclé obsahující extrakt z rostlinných kmenových buněk AKOSKY® APIUM, která aktivuje tvorbu nového kolagenu a chrání pokožku před její destrukcí. O jeho přednostech se přesvědčily i naše testerky. Jak se jim sérum osvědčilo?

Luxusní záležitost, která udělá radost a ještě prospívá pokožce. Líbí se mi přírodní složení séra, snažím se dávat si pozor na to, co přípravky obsahují, a tady nemůžu nic vytknout. Olejové sérum se příjemně nanáší a po chvíli se vstřebá, nezanechává mastný film. Používám ho hlavně na stehna a bříško a pozoruji zpevnění kůže a hlavně je pokožka mnohem hladší a vyživená,“ chválila testerka rebecamalkova.


Příjemná vůně i textura, snadné nanášení, žádný mastný film a hlavně viditelné změny na pokožce. To byly v testování největší klady séra Onclé.

Olejové sérum Onclé moc příjemně voní, velmi snadno se nanáší díky rozprašovači a rychle se vstřebává do pokožky. Nezanechává žádný lepivý pocit na kůži jako jiné oleje. Moc se mi líbí také složení výrobku. Po měsíci testování již byly vidět na pokožce první výsledky, takže budu určitě toto zázračné sérum používat i nadále,“ připojila se testerka Lucie.Vondrysková.

Hned první, co mě na olejíčku upoutalo, je nádherná vůně. Sérum je moc přijemné a na pokožce nezanechává mastný film oproti jiným olejům. Určitě preferuji tento olej více než třeba pleťová mléka. Přijde mi, že tu kůži tolik "neucpává", ale i tak nechává přijemný hladký pocit,“ pospala testerka Eliz0502.

Naprosto skvělý olej! Má úžasnou texturu, nepřijde mi tak hutná jako u jiných olejů. Rozprašovač je dobrý nápad, člověk se nemusí bát, že olej rozlije nebo že bude umaštěný od hlavy až k patě. Sérum se rychle vstřebává a za chvilku už ani nezůstává mastný film (samozřejmě když to s ním přeženete, tak jste mastnější, ale stačí si najít to pravé množsvtí a je po problému). Pleť je krásně hebká (používala jsem na obličej i tělo) a opravdu působí vyživeně. Líbí se mi univerzálnost - zatímco klasické tělové mléko bych si na obličej nedala, Onclé klidně používám na vše. Cena je sice vyšší, ale odpovídá složení,“ nešetřila chválou testerka dasadasa79.

Hodnocení všech testerek najdete ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat