Komentáře k článku

konatovka 12.05.2019

Mám doma jednu velmi kvalitní a chystám se jí v létě použít. Mám velmi citlivou pleť a normální vodu, nepřevařenou, nesmím používat.:-O

Nezkoušela jsem je.Nic mi to neříká,raději si opláchnu obličej vodou

Hydratuje krásné pleť

Mutrmatka 28.04.2019

Je fakt, že jsem to zprvu, koukala jak z jara a říkala vždyť je to jen navoněná voda. I tak je příjemné se takto osvě´žit, nerozmazat si na obličeji tapetu a cítit se lépe, vždy není po ruce voda, abych se mohla osvěžit a toto balení tahám v malém všude s sebou.;-)

nea 28.04.2019

Nepoužívám, ale chci zkusit.

Ivana 28.04.2019

Zkusila jsem je...ale protože pracuji "v provozu", večer sem měla kosmetické tampony jako kdyby je použil uhlíř. To je pro mě jednodušší si ksichtík opláchnout vodou...nelíčím se, mám to jednodušší :-)

alenab 28.04.2019

obličejové spreje používám hlavně v létě , krásně hydratují pokožku

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat