Šílený módní trend: Punčošky pro chlapy aneb Mužocháče

Muži ve Velké Británii a především v Londýně nastavují módní trendy. Ale nejen tamní pánové začali šílet po tzv. mužocháčích – mužských punčocháčích. Anglicky se jim říká mantyhose a ve velkém je nakupují pánové z Velké Británie, Německa, Francie, Kanady, Skandinávie i USA.

Návrhář Emilio Cavallini reagoval na poptávku už dávno a přinesl další kolekci unisexových punčoch, které mohou oblékat i muži milující své tělo od pasu dolů v přiléhavém, příjemném a především teplém oblečení.

„Někteří muži si chtějí prostě v zimě udržet nohy v teple, jiní si užívají, že v nich mohou běhat doma, jiní je zase mají jen vyloženě kvůli módě,“ tvrdí návrhář Cavallini. Muži už tvoří tři procenta jeho zákazníků, přičemž sám se specializuje právě na punčochové zboží.

„Věříme, že mužocháče pro muže mohou být doplňkem pro každý den a mohou být také velmi módní,“ píše Chan Kraemer na webu e-Mancipate.net, kde pánové najdou také návod, jak punčochy navlékat.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat