Oblečte se do kůže! Sluší rockerkám i romantickým duším

Je nadčasová, sexy a každému oblečení dodá „grády“. Na kůži (případně samozřejmě koženku) bychom mohli pět chvály hodně dlouho, užitečnější nicméně bude, když vám poradíme, s čím a jak ji vlastně nosit. Jste pro?

Přestože je spousta důvodů, proč milovat kůži, některé ženy se jí s obavami, že v ní budou vypadat příliš drsně, vyhýbají. To, že se tento materiál hodí leda tak do šatníků motorkářek, je ale mýtus. Ve správné kombinaci může naopak vypadat elegantně a velmi žensky.

Nasoukejte se do kalhot

Pokud si troufáte na úzké kalhoty, rozhodně vyzkoušejte kožené skinny. Dostává se do nich sice trochu hůře (musíte si u toho párkrát poskočit :-), ale výsledek stojí rozhodně za to. Nejlichotivější jsou samozřejmě ty černé, ale pakliže máte štíhlé nohy, můžete zkusit i odvážnou červenou nebo světlý odstín. Skvěle vypadají s jednoduchou bílou košilí a kotníčkovými botami na podpatku, ležérnějšího looku dosáhnete s rovnými botami a tričkem s potiskem.

Zkraťte to

Na jaře by vám rozhodně neměla chybět kožená pouzdrová sukně, případně pokud sukním příliš neholdujete, krátké kraťasy. V případě pouzdrovky nezapomeňte vršek zakasat za sukni a pas klidně posuňte trochu výš. S kraťasy nemusíte čekat až na dny, kdy se oteplí, klidně je doplňte pevnějšími punčocháči. Stejně jako v případě kalhot můžete jejich nošení pojmout dvěma různými způsoby, hedvábná halenka s mašlí z vás udělá dámu, triko volnějšího střihu a „ocvočkované“ boty zase rockerku. Zaryté milovnice kůže si mohou troufnout na šaty.

Kožená bundička se vám neztratí

Opravu ji ještě nemáte? Kožená bundička je kouskem, která snad nikdy nevyjde z módy a navíc, přestože to tak nevypadá, hodí se téměř ke všemu. Obléknout ji můžete jak k obyčejnému tričku a džínům tak i k romantickým modelům, kterým bundička dodá říz. Výborně vypadá také přehozená přes jarní šaty. Nejuniverzálnější je černý křivák do pasu, ale pokud je na vás tahle barva příliš tvrdá, pořiďte si bundičku v jemnějším odstínu nebo v barevném provedení. Jakmile se oteplí, můžete ji nahradit vestou.

ADRESÁŘ

Pull & Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9
Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
H&M, pasáž Myslbek, Na Příkopě 21, Praha 1
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
pietro filipi, Václavské náměstí 14/778, Praha 1
Asos, www.asos.com







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat