Módní trend, kterému neutečete. Potiskům vládnou hadi!

Když vám řekneme, že jsou i letos zvířecí vzory v kurzu, nejspíš vás tím z míry nevyvedeme. Možná vás ale překvapí, kterým živočichem že se návrháři nechali inspirovat nejčastěji. Malá nápověda – většina žen z nich má naprostou fobii. Tipujete, že jsou trendem číslo jedna hadi? Tipujete správně.

Hadí kůže se stala hitem mezi kolekcemi pro letošní podzim/zimu, protože se ale ve velkém objevuje i na jaře, je na čas, abyste ji vzaly na milost i vy. Neobjevuje se jen v ohraných variacích, vidět ji můžete v nejrůznějších barevných provedeních.

Jeden had stačí!

Zamilovat si potisky těchto plazů není těžké, působí totiž sofistikovaněji a elegantněji než šelmy, se kterými se dá poměrně snadno sklouznou k lacinosti. To ovšem neznamená, že byste to s dávkováním hadů měly přehánět, spolehněte se vždy jen na jeden kousek a to i tehdy, pokud je umístíte na doplňky. K hadím lodičkám podobně laděné psaníčko opravdu nepotřebujete.


Foto zleva: Boty na vysokém podpatku Topshop // Boty na kramfleku Topshop // Balerínky Topshop // Hadí zelená kabelka Karen Millen // Rudá kabelka Karen Millen

Kam s ním?

Tento trend bude navíc slušet jak mladým, tak i starším dámám. Záleží jen na vás, v jaké podobě ho do svého šatníku vpašujete. Myslíte-li to s hady opravdu vážně, pořiďte si s jejich potiskem rovnou celé šaty. Jsou rozhodně zajímavější než „malé černé“ a díky nesmrtelnosti zvířecích vzorů je budete moci nosit dlouhá léta. Co k nim? Klidně černé klasické lodičky a trochu stříbra.


Foto zleva: Hadí rudá kabelka Zara // Náramek Bershka // Náušnice Bershka // Hadí lodičky Zara // Hadí lodičky světlé Zara // Kabelka Zara

Skvěle vypadají také halenky a vzdušné tuniky, které můžete zkombinovat s úzkými kalhotami nebo vaší oblíbenou sukní. Pokud jste odvážnější a můžete se pochlubit ukázkovými nohami, určitě jděte do skinny kalhot s hadím motivem. Doplňte jehlami a můžete vyrazit i na party.

Máte z hadů patřičný respekt? Nejschůdnější cestou pro vás budou doplňky. Určitě se podívejte po krásných lodičkách které unosíte k jednoduchým šatům, stylově ale budete vypadat i s psaníčky nebo kabelkami a to klidně i ve zmiňovaném barevném provedení. Můžete-li se pochlubit útlým pasem, porozhlédněte se po širším hadím pásku.


Foto zleva: Tričko Topshop // Rolák Karen Millen // Kabelka Tamsin London // Šaty Shopstyle.com

ADRESÁŘ

Topshop, NC Palladium, nám. Republiky 1, Praha 1
Karen Millen, www.karenmillen.com
Zara, Na Příkopě 15, Praha 1
Beshka, OC Arkády Pankrác, Na Pankráci, Praha 4
Shopstyle, www.shopstyle.com
Tamsin London, www.tamsinlondon.cz
Asos, www.asos.com
Halens, www.halens.cz
Mango, Arkády Pankrác, Na Pankráci 86, Praha 4
Pull & Bear, OC Chodov, Roztylská 4, Praha 4
Vero Moda, OC Harfa, Českomoravská 2420/15a, Praha 9







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat