Komentáře k článku

Luděk 30.09.2019

furt nechápu, proč to každej odmítá řešit. Nestaráme se o sebe a pak se divíme. Každej to nechá vyhnít, dokud nepřestane pomalu chodit a pak se diví, že je pozdě. Mě kdysi dávno dotlačila k doktorovi partnerka, že se jí moje křečáky nezdaj. A měla pravdu. Jsem od tý doby na prášcích, ale nezhoršuje se mi to. Když sem to říkal tehdy tátovi, vysmál se mi, že není baba aby trpěl na klřečáky. Nechal to vyhnít a když dostal zánět žil, tak si drbal hlavu. Po operaci se to často vrací, tak teĎ najednou zobe prášky a modlí se, aby měl od toho klid.

xxkouckaxx 30.09.2019

naštěstí zatím žádný problém

Můj chlap na křečáky trpí taky, má na nohou doslova provazy. Ale na operaci by nikdy nešel, i když to vypadá, že to nic není. To bude radši zobat doživotně prášky. Je fakt, že na to, jak děsivě to podle mě vypadá, nemá žádný bolesti ani mu nohy neotýkají (možná díky těm práškům?), tak ho nenutím.

helus 25.09.2019

Zatím tenhle problém nemám,ale maminka jo.

nea 25.09.2019

Zatím nemám problémy.

Siraellen 25.09.2019

zatím mě to netrápí

ovace 24.09.2019

zatím s tím nemám problém

Jura 24.09.2019

Jj, když má někdo křečáky jak hadice od autogenu nevypadá to moc dobře, proto raději nosím dlouhé kalhoty. Ale pokud by se to dalo takhle vyřešit a ještě bych přestal mít "těžké nohy" je to na zvážení.

aster Jura 24.09.2019

Můj manžel tím trpí také - už od puberty. Nebyla s ním rozumná řeč - tisíc výmluv - až dostal párkrát po sobě v jednom roce zánět žil - belhal se jak stoletý dědek a kňučel jak nakopnutý pes - a já jsem zuřila, protože jsem kolem něj poskakovala s vědomím, že si za tento stav může sám. Podstoupil radiofrekvenční zákrok - a ujišťuju vás, že křečáky měl pořádné - doslova od pat až po stehna včetně. Ovšem hluboký žilní systém měl v pořádku. Týden strávil v nemocnici, pak ještě týden doma a nosil stahovací punčochy, ale je rok po operaci a nohy má jako zamlada. Chce to pár vyšetření, která jsou nutná, aby doktor mohl vybrat správnou metodu a rozhodně bych nečekala - zánět žil je pěkné svinstvo.

Pro mě důležité info.

kattkaa 24.09.2019

Zatím tento problém neřeším.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat