Komentáře k článku

Kdysi dávno jsem je nosila,dnes bych se asi zabila.Mám ráda pohodlnou obuv.

Siraellen 18.12.2019

nenosím podpadky

ovace 18.12.2019

líbí se mi spíše baleríny

nea 17.12.2019

Podobný článek tady nedávno už byl. Nenosím podpatky.

Mutrmatka 16.12.2019

Ale když je ženská mrňavá, víte jak hezky to vypadá a jak se mi prodlouží nohy, ty nejvyšší již nenosím, ale nějáký zvýšený podpatek ze mně udělá hned dámu a hodně mi pozvedne mé sebevědomí a to jsem měla nataženou šlachu a zlomenou češku, ani to mne neodradí:-)

aster Mutrmatka 17.12.2019

Když vám ty podpatky sluší a cítíte se v nich dobře, tak je klidně noste - proč ne. Ono když člověka začnou bolet kolena nebo záda, je to něco jiného a když si můžete tak snadno ulevit, jednoduše to uděláte, ale to je o něčem jiném. Taky ne každé ženě musí podpatky nutně působit takové problémy. Mě to nikdy nebavilo a tak je prostě nenosím - navíc ta záda mě z nich opravdu bolela - možná je to tím, že jsem na nich neuměla pořádně chodit - nevím.

Hanyna 16.12.2019

Vysoké podpatky nosím jen výjimečně. Nohy trpí a moc dobře v nich chodit ani neumím, nebo mám alespoň takový pocit*4*

aster 16.12.2019

Vysoké podpatky jsem kdysi dávno příležitostně nosila - jen na ples, do divadla, do restaurace na večeři apod. - na běžné nošení po ulici nikdy a v poslední době je už nenosím vůbec - na to mám příliš ráda svá záda a kotníky. Naštěstí mám celkem dlouhé nohy a malé číslo bot vzhledem k postavě, takže mi efekt "vysokých podpatků" nijak nechybí a užívám si pohodlí <3

glady 16.12.2019

vysoké podpatky nenosím už 10 let

helus 16.12.2019

Podpadky nenosím ze zdravotních důvodů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat