Komentáře k článku

Renata 13.02.2020

Používám výhradně bio kosmetiku,tak hezkou pleť,jakou mám v poslední době,jsem neměla. Přestala jsem kupovat krémy z drogerie i ty velmi drahé,naučila jsem se číst složení.Jak tady píše slečna nebo pani,bambucké máslo v bio kvalitě je bezvadné. Pro pejska kupuji také mycí oleje,bez tenzidů,má krásnou srst. Reklamy mě nechávají klidnou,ale spousta lidí,nakupuje právě podle reklamy,což je chyba.Jde jim hlavně o prachy a jak vidno,reklamy se jim stále vyplatí,protože hlupáků je dost. Dokonce i jedna kosmet.firma hlásí,jak je bio,když si přečtete složení,tak se nestačíte divit,co je to za šmejdy,překračují hranice.

Siraellen 31.01.2020

používám bambucké máslo

ovace 31.01.2020

používám přírodní krémy

Věra 31.01.2020

Pořád nemohu najít ten správný krém, mám velmi suchou pokožku *14*

aster Věra 31.01.2020

Zkuste domácí vepřové sádlo - nebo panenský olivový olej - nejlepší je domácí, ale to nevím, jestli tady seženete. Použijte na noc a nejlépe o víkendu - stačí málo - ideální množství musíte vyzkoušet metodou pokus /omyl. Pokud vám to nebude vyhovovat, aspoň to neublíží - já oboje používám s úspěchem už řadu let - sádlo v zimě, olej v létě - mám taky suchou pleť.

Renata Věra 13.02.2020

Zkuste Inlight,hydratační balzám,je dokonalý a ta nádherná čistá vůně.Jsem si jista,že Vaše pleť,Vám poděkuje.

nea 31.01.2020

každý věk potřebuje jiné složení krému

helus 31.01.2020

Používám roky stejný krémy.

glady 31.01.2020

mám oblíbenou a osvědčenou značku krému

Zita 31.01.2020

Jasně, že krémy se maji používat, pro dobrý pocit a atd... Ale je smutné, že jsou stále články na téma vrásky. Upravená a usměvavá žena je krásná a vrásky jsou sexy, tak proč řešit hlouposti. Stárneme všichni a je na nás jak se k tomu postavíme. Hezký den

aster Zita 31.01.2020

Vrásky jsou sexy? *4* jasně, a proto je tolik chlapů, kteří mění své stárnoucí vrásčité ženy za mladé - dosud bez vrásek - ovšem tato rozkošná "vada" časem pomine...

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat