Komentáře k článku

Zita 31.01.2020

Jasně, že krémy se maji používat, pro dobrý pocit a atd... Ale je smutné, že jsou stále články na téma vrásky. Upravená a usměvavá žena je krásná a vrásky jsou sexy, tak proč řešit hlouposti. Stárneme všichni a je na nás jak se k tomu postavíme. Hezký den

aster Zita 31.01.2020

Vrásky jsou sexy? *4* jasně, a proto je tolik chlapů, kteří mění své stárnoucí vrásčité ženy za mladé - dosud bez vrásek - ovšem tato rozkošná "vada" časem pomine...

glady 31.01.2020

mám oblíbenou a osvědčenou značku krému

helus 31.01.2020

Používám roky stejný krémy.

nea 31.01.2020

každý věk potřebuje jiné složení krému

Věra 31.01.2020

Pořád nemohu najít ten správný krém, mám velmi suchou pokožku *14*

aster Věra 31.01.2020

Zkuste domácí vepřové sádlo - nebo panenský olivový olej - nejlepší je domácí, ale to nevím, jestli tady seženete. Použijte na noc a nejlépe o víkendu - stačí málo - ideální množství musíte vyzkoušet metodou pokus /omyl. Pokud vám to nebude vyhovovat, aspoň to neublíží - já oboje používám s úspěchem už řadu let - sádlo v zimě, olej v létě - mám taky suchou pleť.

Renata Věra 13.02.2020

Zkuste Inlight,hydratační balzám,je dokonalý a ta nádherná čistá vůně.Jsem si jista,že Vaše pleť,Vám poděkuje.

ovace 31.01.2020

používám přírodní krémy

Siraellen 31.01.2020

používám bambucké máslo

Renata 13.02.2020

Používám výhradně bio kosmetiku,tak hezkou pleť,jakou mám v poslední době,jsem neměla. Přestala jsem kupovat krémy z drogerie i ty velmi drahé,naučila jsem se číst složení.Jak tady píše slečna nebo pani,bambucké máslo v bio kvalitě je bezvadné. Pro pejska kupuji také mycí oleje,bez tenzidů,má krásnou srst. Reklamy mě nechávají klidnou,ale spousta lidí,nakupuje právě podle reklamy,což je chyba.Jde jim hlavně o prachy a jak vidno,reklamy se jim stále vyplatí,protože hlupáků je dost. Dokonce i jedna kosmet.firma hlásí,jak je bio,když si přečtete složení,tak se nestačíte divit,co je to za šmejdy,překračují hranice.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat