Baculky jako modelky: Focení plavek, které vám vyrazí dech!

Revoluce v módě klepe na dveře a pozornost se konečně obrací k ženám běžných, plných a nemodelkovských tvarů. Také proto je hvězdou letošní kolekce italské značky Calzedonia kromě portugalské modelky Sary Sampaio i Robyn Lawley, úspěšná australská modelka s plnými ženskými křivkami.

Rozhodnutí firmy použít modelku s normálními ženskými křivkami v oficiálním katalogu je důležitým krokem v celosvětové módní revoluci.

Sama Robyn k tomu říká: „Jsem modelka s velikostí větší než 10, bydlím v New Yorku, miluji svou práci a věřím, že krása přichází se všemi tvary a velikostmi." Kolekce zahrnuje množství plavek různých střihů a barev a vyrábí se jak v běžných velikostech, tak navíc i ve větších velikostech v rozmezí 6–16 US číslování, tj. evropské 40–50.

Nová kolekce plavek je tak kolekcí pro doslova všechny ženy. Součástí kolekce plavek je i tvarující a stahující kolekce Shaping, která zahrnuje pět modelů plavek vcelku. Díky speciálním tvarovacím materiálům, zvoleným střihům, detailům a barvám dělají harmonickou siluetu bez toho, aniž by svíraly tělo a tlačily.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

12 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:35
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat