Nožky jako ze žurnálu z pohodlí domova

06.05.2020 | Krása a móda

Česnek, bílý jogurt, mátový čaj nebo vazelína. Máze něco z toho po ruce? V tom případě vám v tom, abyste chodidla a paty připravili na letní sezonu, vůbec nic nebrání.

I když astronomické léto letošního roku oficiálně započne 20. června, a to přesně ve 23 hodin a 43 minut, venkovní teploty nám ho věrně připomínají už teď. Kdo by se tedy chtěl potit v uzavřených botách? Místo nich opět přichází na scénu daleko pohodlnější modely, jako jsou třeba sandály či žabky. A s tím souvisí vcelku důležitý dotaz. V jaké kondici jsou teď vaše nohy? Zbavte se suché kůže a jejich viditelné hrubosti pomocí osvědčených prostředků. Které nabízejí své služby?

Vazelíno, vítej mezi námi

Kolik stojí jedno balení vazelíny? Asi se shodneme v tom, že takovou investici nelze ani v nejmenším považovat za likvidační. Už jste slyšeli o tom, že pokud si vazelínu budete před spaním vtírat chodidel, zjemníte tvrdou pokožku, která je všechno, jen ne příjemná a atraktivní? Pro maximální efekt ji můžete smíchat s trochou citronové šťávy. Aby se tato procedura obešla bez mastných skvrn na prostěradle i ostatních lůžkovinách, vklouzněte po každé aplikaci do bavlněných ponožek.

Také česnek přidá ruku k dílu

Existuje i další možnost celonoční a tím pádem bezpracné kúry. A hlavní ingrediencí je v tomto případě česnek. Ano, zrak vás nešálí a čtete správně. Rozdrťte pár strouzků v hmoždíři a vzniklou pastou si důkladně promažte paty i celou spodní část nohou. Aromatický „nános“ pak už zbývá jen překrýt nepropustnou tkaninou, nejlépe opět ponožkami. Po pár opakováních s ohledem na rozsah i hloubku hrubé kůže budete vypadat, jako byste právě absolvovali pedikúru v luxusním kosmetickém salonu.

Řešením je i jogurt s mátou

Že bílý jogurt není jenom k jídlu, to je nejspíš zbytečné připomínat, neboť tvoří základ mnoha zkrášlujících zlepšováků. Všechny se ale zdaleka netýkají jenom obličeje. Sametová chodidla, která lákají k pohlazení, vám zajistí kombinace bílého jogurtu s mátovým čajem. Jakmile získanou „kaši“ nenesete od prstů až po kotníky, zabalte končetiny ještě do froté ručníku. Bohatě stačí tak na půl hodiny.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rybí karbanátky

(4 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat