Komentáře k článku

Jitka S. 27.05.2020

Můj názor je, že každá žena by měla šaty nosit. Věřím, že ne pro každou ženu je lehké vybrat si ten správný střih, ale když hledáte a zkoušíte, určitě najdete:) Také jsem dlouho šaty nenosila, ale pak jsem jim přišla na chuť a nosím je moc ráda. Po létech už mám vyzkoušený ten správný střih a při nákupech už nesáhnu vedle. Sluší mi pouzdrové i zavinovací šaty a právě zavinovací šaty padnou většině postav. Našla jsem moc hezké šaty dokonce i pro moji mamku, která šaty dlouho odmítala nosit a pak jsem je objevila na cellbes.cz, kde mají hezký výběr až do vel. 64:)

ovace 15.05.2020

kupuji si to, co se mi líbí

Martina 12.05.2020

Jen drobnost - v titulku je hrubá chyba: ... na vaši postavu .... krátké i - 4. pád.

nemoderní 09.05.2020

Mívala jsem hezké štíhlé nohy, i když jsem musela cvičit aby nebyly až moc hubené. Ale ted v 66 mám ošklivá kolena a nohy v sukni vypadají jako háky do betonu jak nám říkali kluci ve škole. Schovat je nemůžu jsem malá a v dlouhé sukni vypadám taky hrozně. Opravdu se neumím obléknout na stará kolena :)

nea 09.05.2020

na moji postavu se špatně kupuje oblečení

xxkouckaxx 09.05.2020

šat ynosím minimálně a když tak pohodlné a volnější

helus 09.05.2020

Šaty moc nenosím.

Lediv 08.05.2020

... "vaší postavu"?

aster 08.05.2020

Já už nevím, jak to okomentovat, když nechci být sprostá. Vzít si k velkému poprsí rovný střih šatů - to bude každá žena (i ta, co má útlý pas) vypadat jako skříň...tyto rady jsou vesměs na houby ;*( a odhalená ramena? To je taky "dobré" - k tomu ještě ty šaty rovného střihu a budete vypadat jako zkumavka, ze které nahoře cosi vybublává...:-P

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat