Komentáře k článku

aster 08.05.2020

Já už nevím, jak to okomentovat, když nechci být sprostá. Vzít si k velkému poprsí rovný střih šatů - to bude každá žena (i ta, co má útlý pas) vypadat jako skříň...tyto rady jsou vesměs na houby ;*( a odhalená ramena? To je taky "dobré" - k tomu ještě ty šaty rovného střihu a budete vypadat jako zkumavka, ze které nahoře cosi vybublává...:-P

Lediv 08.05.2020

... "vaší postavu"?

helus 09.05.2020

Šaty moc nenosím.

xxkouckaxx 09.05.2020

šat ynosím minimálně a když tak pohodlné a volnější

nea 09.05.2020

na moji postavu se špatně kupuje oblečení

nemoderní 09.05.2020

Mívala jsem hezké štíhlé nohy, i když jsem musela cvičit aby nebyly až moc hubené. Ale ted v 66 mám ošklivá kolena a nohy v sukni vypadají jako háky do betonu jak nám říkali kluci ve škole. Schovat je nemůžu jsem malá a v dlouhé sukni vypadám taky hrozně. Opravdu se neumím obléknout na stará kolena :)

Martina 12.05.2020

Jen drobnost - v titulku je hrubá chyba: ... na vaši postavu .... krátké i - 4. pád.

ovace 15.05.2020

kupuji si to, co se mi líbí

Jitka S. 27.05.2020

Můj názor je, že každá žena by měla šaty nosit. Věřím, že ne pro každou ženu je lehké vybrat si ten správný střih, ale když hledáte a zkoušíte, určitě najdete:) Také jsem dlouho šaty nenosila, ale pak jsem jim přišla na chuť a nosím je moc ráda. Po létech už mám vyzkoušený ten správný střih a při nákupech už nesáhnu vedle. Sluší mi pouzdrové i zavinovací šaty a právě zavinovací šaty padnou většině postav. Našla jsem moc hezké šaty dokonce i pro moji mamku, která šaty dlouho odmítala nosit a pak jsem je objevila na cellbes.cz, kde mají hezký výběr až do vel. 64:)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat