Komentáře k článku

xxkouckaxx 02.08.2020

tak tohle není můj problém bo se slunci vyhýbám co to jde , i do bazénu lezu až na něj nesvítí , bílá pokožka mi nevadí bo jsem běloška , tak proč ze sebe dělat indiánku ?

aster xxkouckaxx 02.08.2020

Já se slunku nevyhnu - pracuju venku celé dny od jara do podzimu, ale často v dlouhých nohavicích a dlouhých rukávech - ono by to někdy ani jinak nešlo. Většinou dopadnu tak, že obličej, krk, ruce po lokty a nohy od kotníků po kolena mám hnědé a zbytek nahnědlý...Vždycky mě pobaví známé, které se rozplývají nadšením typu "jé, ty máš krásnou práci a ještě se přitom krásně opálíš" - no, jeden den v bikinkách by jim nadlouho stačil - i na tu skalku mám triko s rukávem a dlouhé legíny - často si potřebuju kleknout - to by ta moje kolena vypadala a cca 6 hod pečení by moje ramena asi taky nedala...a co teprve sázení jehličnanů - to bych večer z té kůže rovnou vylítla *4*

nea 02.08.2020

v létě se sluníčku vyhýbám jak jen můžu

aster 02.08.2020

Pokud máte zdravý rozum a nebojíte se ho používat, není na slunku nic zákeřného. Jestliže ovšem trávíte den po dni od rána do večera na pláži a smažíte se jako řízek, nepomůže vám ani metrák opalovacích krémů.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat