Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

používám arganový olej

Pavla 26.08.2020

Pečuji o sebe pravidelně a v 53 mi lidé hádají o 15 let méně, což potěší každou ženu :-). Důležitá je domácí každodenní péče, především masáž obličeje kvalitním sérem, postačí 10 minut ráno a večer. Důležité však je, jaké kosmetické produkty se používají, některé jsou agresivní, plné parabenů a ve větším množství mohou pleť i podráždit. Proto používám přírodní korejskou kosmetiku Ariul a nemám absolutně žádné problémy, ba naopak!

xxkouckaxx 23.08.2020

nepoužívám vůbec nic kromě ledové vody na umytí a ani se skoro nelíčím , jen tužka na oči a hotovo :-p

pat 23.08.2020

konečně někdo, kdo nehustí do lidí, že peeling dvakrát týdně. díky

nea 23.08.2020

je až neskutečné kolik si toho některé ženy dokáží na sebe napatlat

Mia 23.08.2020

Základem krásné pleti je důkladné čištění a hlavně - odličování... znám ze své praxe dost žen, které řeknou, že se nemalují,takže není potřeba pleť čistit, to je ale velká mýlka. A také bohužel i někoho, kdo se večer neodlíčí a to je pro plet ta největší katastrofa. Pak si ženy koupí drahý krém a stěžují si, že nemá efekt, ovšem, to je jako když bych to přirovnala - chci dát něco do hrnce, ale nemohu, protože je na něm poklička... to samé s pletí...a spoustu dalších účinných tipů, jak uchovat pleť krásnou je, ale to bych tady psala dlouho :-)

aster Mia 23.08.2020

Proč tedy mají ženy, které se pravidelně líčí, tak špatnou pleť? Chápu, že některé nedostatky pleti se jinak než líčením napravit nedají, ale proč by se měly líčit ženy, které to nepotřebují - hlavně ty mladé, s pěknou čistou pletí. Chápu, že některým ženám velmi prospěje přibarvení řas a obočí, případně rtů - ale nechápu, proč by si měla žena líčit přírodně tmavé řasy a obočí. Všude čtu a slyším, že "dobré nalíčení je základ, aby žena skvěle vypadala" - nesouhlasím s tím. Vidím to na kamarádkách, které se líčí celý život, prý se poctivě odličují (a to jim i věřím) a když jsem je párkrát viděla bez líčidel, zhrozila jsem se - hlavně pleť okolo očí je zničená, takže už se musí opravdu líčit pořád - k čemu je to dobré?

Ivana 23.08.2020

V anketě chybí možnost - jeden. Peeling jsem si nikdy nedělala...ani při akné, ani když mám vysušenou ekzematickou pleť. A přírodní opalováky už 2 roky také nepoužívám, zničili mi tolik oblečení až jsem se naštvala a vyhodila je...opalováky. Takže si každé 2 měsíce smíchám 2-3 přírodní olejíčky a těmi se "mažu". Nelíčím se. Vypadám adekvátně mému věku a to mi stačí.

aster 22.08.2020

V létě je stejně nejlepší olivový olej.

Siraellen 22.08.2020

víc než tři jich nemám

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat