6 důvodů, proč se nebát objednat si levné oblečení z Číny

03.09.2020 | Krása a móda

Nakupování v Číně se v dnešní době řadí mezi nejběžnější nákupy na internetu, obzvláště pak v oblasti módy. Spousta lidí je s kupováním levného čínského oblečení spokojena, mnozí se ho však stále obávají – převážně ze strachu z nekvality zakoupeného oděvu či zavádějících ilustračních fotografií. Existují důvody, proč dát nakupování v Číně šanci? Jaké výhody to přináší?

Širokou nabídku levného oblečení přináší mnoho známých čínských e-shopů. Mezi ty nejznámější, které se zaměřují právě na levnou módu, se jistě řadí SheIn, Zaful či NewChic. Z e-shopů s rozšířenou nabídkou lze pak jmenovat např. portál Wish, kde je možné nakupovat v češtině podobně jako na AliExpressu. Zmínit případně lze ještě nákupní centrum Vova. Více informací o čínských internetových obchodech přináší slevový portál Slevove.cz.

A v čem tedy spočívají výhody nakupování levné čínské módy? Proč se nebát nákupů v obchodech jako Wish, AliExpress nebo Vova? Následující výčet seznamuje s šesti důvody, proč nemít obavy objednávat si levné oblečení z Číny.

1. Velmi nízké ceny

Nízké ceny čínských produktů, zejména pak levného oblečení, jsou velkým lákadlem pro nejednoho zákazníka. Spousta zboží je na čínských e-shopech k sehnání mnohem levněji než v českých kamenných prodejnách. Mnohé z těchto internetových obchodů navíc nabízí i poštovné zdarma nebo dopravu jen za mírný poplatek. Ušetřit lze například i díky portálu Tipli, kde lze získat pár procent zpět nejen při nákupech z Číny.

2. Obrovská nabídka

Nabídka čínských e-shopů je opravdu pestrá. Na jednom místě se nachází x milionů levných produktů od oblečení z Číny, bot či kosmetiky až po elektroniku a různé doplňky.

V rámci módy je možné zakoupit levné oblečení pro děti od narození až do školního věku, ženy i muže v různých barevných provedeních, stylech i velikostech. Zákazníci si díky tomu mohou pořídit dokonalý outfit od hlavy až k patě nebo nakoupit oděvy pro celou rodinu.

3. Rozmanitost

Se širokým výběrem levného čínského oblečení se pojí také rozmanitost. Na čínských e-shopech je možné sehnat opravdu jakýkoli módní kousek od spodního prádla, topů, triček a košil přes plavky, šaty, sukně či šortky až po svetry, mikiny nebo zimní oděvy – to vše za velmi nízké ceny.

4. Množství recenzí

Recenze a komentáře pod jednotlivými výrobky i u samotných prodejců jsou velkou výhodou při nakupování nejen levného oblečení z Číny. Kupující zde sdílejí své zkušenosti s dopravou, kvalitou materiálu, komunikací s prodávajícími apod. Často jsou k recenzím připojeny také fotografie či videa reálných výrobků.

Tyto věcné komentáře nejsou samozřejmostí jen u velikánů jako Wish či AliExpress. Je možné narazit na hodnocení i u méně známých e-shopů jako například PatPat, LightInTheBox či Vova recenze. V každém případě jsou velkým přínosem snad pro každého zákazníka.

5. Reklamace a bezpečné nakupování

Mnoho lidí se bojí nakupovat levné čínské oblečení právě z důvodu možné špatné komunikace při reklamaci nebo neochota v jejím řešení. Bohužel se může stát, že zboží z Číny může být značně nekvalitní, výrazně se odlišovat od ilustračních fotografií, dorazit poškozené nebo nedorazit vůbec, není to ovšem raritou jen v případě čínských e-shopů. Stejné důvody k reklamaci mohou nastat i při nákupu na jiných zahraničních portálech nebo u českých obchodníků.

U ověřených e-shopů zákazník mít tyto obavy nemusí. Nakupování na prověřených čínských webech je zcela bezpečné a oprávněné reklamace jsou ve valné většině přiznány nakupujícím. Prodejci i samotný e-shop se zákazníky jednají slušně a snaží se jim vyjít co nejvíc vstříc. Člověk se nemusí bát ani o své zboží, ani o peníze.

6. Spousta informací na českých webech

Informace o ověřených a bezpečných čínských e-shopech a recenze na tamní produkty poskytuje mnoho českých recenzních portálů (např. již výše zmíněné Slevové). Lidé se díky nim mohou dozvědět, na jakých e-shopech lze sehnat kvalitní a přitom levné oblečení a jiné čínské zboží.

Levné oblečení z Číny? Nebát se!

Výše uvedené důvody, proč nemít obavy z nákupů levného oblečení z Číny, jsou jen zlomkem z množství výhod, které nakupování na čínských e-shopech přináší. Nejen že lze ušetřit spoustu peněz než při nákupech ve značkových prodejnách, lákavý je ovšem i široký výběr nabízeného zboží, časté poštovné zdarma či značné množství recenzí jak na zboží, tak na prodejce i samotné e-shopy.

Je ovšem jasné, že pokud zákazník touží po vysoké kvalitě a značkové módě, čínské e-shopy s levnými produkty pro něj nebudou to pravé.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat