Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

myslím si že mám hezkou plet

Ivana 16.09.2020

Jasně... 15 let úplné abstinence (ani v kapkách na kašel) a do té doby sváteční konzument tzn. 1-2x do roka tři čtyři piva desítky. A horní víčka mi padají celých 15 let...takže chyba bude asi někde jinde, že? Dál sem nečetla, příjde mi to jako blábol...možná z hladu.

aster 14.09.2020

A co je ve skutečnosti opravdu nezdravý jídelníček? Je snad zdravá zelenina ze supermarketu, která je dovezená z druhého konce Evropy, kde vyrostla ve skleníku defacto bez slunce a často v hydroponii, postříkaná vším možným svinstvem, protože v tom množství to ani jinak nejde? Nebo ovoce z téhož marketu, které rovněž cestovalo tisíce km a bylo trháno ještě nezralé a opět postříkané kdečím, což umožňuje, aby při přepravě neshnilo? Mlékem nazýváte tu mrtvou bílou vodu, odtučněnou, zbavenou tím všech vitamínů rozpustných v tucích a také všech enzymů - to se není čemu divit, že je po takovém "mléku" blbě nejen lidem, kteří trpí laktózovou intolerancí. Co je ještě tak zdravé - losos, který vyrůstal na farmě, kde byl krmen různým svinstvem, ale je to módní ryba, tak tady budete donekonečna kdákat, jak je "zdravý" - o mase raději ani nemluvím...*6*

nea 14.09.2020

jsme to, co jíme

xxkouckaxx 14.09.2020

tak tomu vůbec nevěřím , pleť jako vše je dána v genetice

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat