Komentáře k článku

Siraellen 14.03.2021

to se mi nelíbí

Martina 09.10.2020

No tak hlavně mě rozesmálo, že věci ze 100% umělého materiálu nehřejí. Přitom opak je pravdu - jsou neprodyšné, takže "hřejí" až moc, protože se v nich člověk brzy zpotí

Květa 09.10.2020

A hlavě nezapomenout*10*, sladit roušku..s ostataním oblečením

Květa 09.10.2020

Název kapsulový šatník také nechápu. A rozhodovat se až ráno co si na sebe obleču je trochu nepraktické, od školních let si oblečení na druhý den chystám již večer. A co se kombinací týká, vzhledem k mé postavě a práci, základ vždy něco černého a pak to už doplníte čímkoli,i vícebarevným, k černé doladíte všechno.

xxkouckaxx 09.10.2020

nosím pohodlné věci celý rok , nemám narvané skříně a oblečení si chystám už večer , takže si můžu přispat nejen na podzim , ale celý rok

Michal 09.10.2020

Co je to zase za imbecilní výraz-kapsulový šatník? To si mám hadry strčit do kapsy? Nebo někam jinam ?

aster Michal 09.10.2020

Hovadiny - neberte to vážně.

Sára 08.10.2020

Nemám ráda podzim a zimu, protože se všichni oblečou do nudné hnědé, šedé a černé barvy. Připadám si vždycky jak na pohřbu. Jen minimum lidí nosí barevné bundy. A to je důvod, proč miluju jaro a léto. Každý nosí barevné trička... Nechápu, proč by mi nějaký šatník měl ušetřit několikaminutové rozhodování u skříně a dovolil by mi trochu si přispat. Proč jako? Celoročně nosím rifle a tričko. Takže moje rozhodování je velmi jednoduché. Protože žádné neexistuje. Ze skříně vytáhnu "rozešpiněné" rifle a k tomu tričko, které je v komínku nahoře. Neřeším, jestli mi něco ladí nebo neladí. Z toho bych se zbláznila. Nebudu otrokem nějaké hloupé myšlenky, že by mi něco mělo ladit. Nebo že si nemůžu vzít tyhle boty, protože jsou jiné barvy než zbytek oblečení.

aster Sára 08.10.2020

V podstatě s vámi souhlasím - taky nosím, co mi vyhovuje a nepotřebuju, aby mi někdo radil. Až na tu černou - tuto barvu mám ráda už od dětství - tato barva umožňuje jakékoliv doplňky, které fantasticky zvýrazní - pravda je, že černá nesluší každému.

Paros 08.10.2020

chudáci, kteří mají tyto starosti. já nosím patnáct let to samé. vezmu horní kus z čistého komínku. všechny jsou stejné. nosit praštěnosti podle mého vkusu nemohu, protože diktátoři módy řekli, že to vypadá blbě, tak mám smůlu.

aster Paros 08.10.2020

Ono je totiž nejpodstatnější, kdo v tom oblečení vězí - některým lidem nepomůžou ani nejluxusnější hadry a některým stačí pytel od brambor, aby dobyli svět :-)

kamila76 08.10.2020

Nic pro mě.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat