O čem váš kadeřník raději mlčí

Pro mnoho žen je návštěva kadeřníka nebo kadeřnice mnohdy jedním z nejlepších momentů týdne. Na co ale spousta z nich zapomíná je, že kadeřníci a kadeřnice jen dělají svoji práci. A k tomu někdy patří, jisté věci zamlčet nebo raději nezmiňovat. Které to jsou?

Jak se začne blížit termín vaší návštěvy kadeřníka, nemůžete se dočkat. A v ten den D se před odchodem z domu s žádnou velkou úpravou vlasů ani moc nezdržujete. Však odpoledne (nebo kdykoli) půjdete od kadeřníka jako hvězda! Víte ale, o čem kadeřníci raději nemluví?

Nemyté vlasy jsou nehygienické

I když vám kadeřník s největší pravděpodobností vlasy umyje, neznamená to, že vy byste k němu měla jít s týden nemytými. Ani kadeřníci nemají žádný velký požitek z toho, dotýkat se vašich mastných vlasů. Kromě toho na čistě umytých vlasech kadeřník spíše pozná vaši strukturu vlasů a bude moci zvolit správnou péči.

Zastřihnout konečky často nestačí

Hodně žen chodí ke kadeřníkovi nechat si „zastřihnout jenom konečky“. A protože návštěva kadeřníka patří do sektoru služeb, platí zde heslo „zákazník má vždycky pravdu“, takže vám mnohdy kadeřníci neřeknou, co si myslí, ale jednají zkrátka podle přání zákazníka. Co by vám ale nejraději řekl, že na zničenou vlasovou strukturu jen zastřihnout konečky nestačí.

Zesvětlení bez zničení vlasů je takřka nemožné

Jsou věci, které zkrátka nejsou možné. A k tomu patří také zesvětlení vlasů bez jejich zničení. Je jedno, jak dobrá a zdravá je vlasová struktura, díky chemickému zesvětlení jsou vlasy stále více poničené. 

Nový střih z vás modelku neudělá

Podobně jako zesvětlení vlasů, bez toho, aniž byste je nepoškodili, je nemožná změna vašeho typu. Je samozřejmě dobré mít o střihu jasnou představu, ale ani sebelepší kadeřník z vás neudělá oblíbenou herečku anebo modelku, pokud k tomu nemáte vhodný tvar obličeje nebo typ vlasů.

Obrázky si s sebou neberte

… protože i u nich platí – jen vaše vlastní vlasy rozhodnou o tom, jak nakonec střih bude vypadat. Ale dobrý kadeřník vám to řekne hned na začátku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat